Randare: BMW Seria 2 Gran Coupe

In 2015, familia de modele BMW Seria 2 se va mari cu un nou membru. BMW Seria 2 Gran Coupe va fi lansat pe piata ca si competitor al modelelor Mercedes-Benz CLA si Audi A3 Sedan.

BMW Seria 2 Gran Coupe va oferi clientilor o combinatie intre eleganta si designul unui coupe si spiritul practic al unui sedan de dimensiuni mici. Cand vine vorba de designul viitorului coupe cu patru usi, BMW va pune accent pe dinamica si ADN-ul BMW.

Designul exterior are la baza modelele BMW Seria 2 Coupe si Cabrio, dar cu o platforma putin mai lunga pentru a face loc plafonului alungit si dimensiunilor mai mari, in vreme ce linia plafonului este mai joasa, mai rotunjita.

bmw-seria-2-gran-coupe-randare

Platforma aleasa pentru modelele Seria 2 si Gran Coupe va fi cea cu propulsie spate. Sub capota BMW Seria 2 Gran Coupe va fi propulsat de aceleasi motoare ca si versiunile coupe si cabrio, o combinatie de agregate cu patru cilindri, diesel si pe benzina. Motorizarea 235i Gran Coupe ar putea fi propulsata de un motor cu sase cilindri. Sau M235i Gran Coupe daca BMW alege sa inlocuiasca modelele 35i cu varianta de modele M Performance.

Clientii vor putea alege intre transmisia automata cu opt rapoarte si cea manuala.

[Foto: TheophilusChin.com]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account