Randari noi: BMW Seria 3 2012 sedan

Au aparut noi randari ale viitorului BMW Seria 3 2012. Mai sunt doar cateva saptamani pana cand modelul va fi dezvaluit oficial pe internet, si noul BMW Seria 3 2012 sedan ramane in centrul atentiei comunitatii BMW. Cel mai bine vandut model BMW la nivel global va trece printr-o serie de modificari si va imprumuta o serie de elemente de design de la fratele sau mai mare, BMW Seria 5 F10 sedan.

Pozele spion si informatiile din interiorul companiei releva faptul ca noul Seria 3 F30 este un cinciar la scara mai mica, dar cu linii de design unice, prin care se distinge clar in cadrul familiei de modele BMW. Masina este dotata cu lumini cu inele corona cu LED-uri, care difera de cele de pe generatia E90, prin design si prin aspectul mai „patratos”. Farurile si grila rinichi nu vor prelua forma de design de la modelul lansat recent Seria 1, un model controversat pentru fanii BMW (Randarea de mai jos infatiseaza un design similar noului model BMW Seria 1).

Pentru prima oara la un Seria 3, F30 va fi dotat cu semnalizatoare cu LED-uri amplasate in oglinzile laterale, un element de design creat in urma reglementarilor europene recente in ce priveste siguranta masinilor.


In partea spate, BMW Seria 3 2012 are un design masculin, cu un eleron mic pe capota portbagajului si stopuri in forma de L.

Se spune ca pe partea laterala noul BMW Seria 3 2012 are o linie dubla ce incepe de deasupra arcului rotii fata si se prelungeste spre partea spate. In ciuda reglementarilor complicate legate de siguranta pietonilor, BMW a reusit sa pastreze nasul masinii la un nivel mai jos, ceea ce confera o imagine mai dinamica, similara oarecum modelului BMW Seria 5 sedan.

Noul BMW Seria 3 va beneficia de un design ce reprezinta o usoara evolutie fata de generatia anterioara si va atrage si mai multi clienti, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra vanzarilor.

[Randari: Autogaleria.pl ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account