Totul despre BMW Group Classic

BMW a publicat un comunicat de presa legat de BMW Classic, in care sunt descrise si explicate activitatile departamentului BMW Group Classic de-a lungul a 17 ani. Infiintat initial sub numele BMW Group Mobile Tradition, BMW Group Classic coordoneaza toate activitatile BMW Group legate de istoria companiei, numele sau si cele trei sub-marci existente, BMW, MINI si Rolls-Royce.

BMW Group Classic integreaza muzeul, arhivele, asistenta pentru clubul de presa si BMW Centre, se se ocupa si de organizarea evenimentelor specifice. Colectiile BMW Group Classic nu sunt doar depozitate in muzeu, ci participa la diverse evenimente in intreaga lume.

In 1994, departamentul infiintat initial, BMW Group Mobile Tradition, se axa pe pastrarea in conditii corespunzatoare a masinilor istorice si a motocicletelor, ca marturii mobile ale istoriei marcii BMW. Pe masura ce masinile clasice au inceput sa fie mai apreciate, au aparut noi domenii de activitate, precum suport tehnic, organizare si participare la evenimente, comunicare a informatiei istorice, etc.

Puteti citi aici comunicatul de presa complet, in limba engleza

In zilele urmatoare va vom prezenta si impresiile noastre de la BMW Classic, precum si o galerie de fotografii exclusive, inclusiv cu unele din raritatile expuse acolo.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account