Concurs BMWBLOG Romania: Castigati un stick de memorie USB BMW de 8 GB

Revenim cu un nou concurs, dupa cel desfasurat in luna septembrie, unde impreuna cu Motor AG am oferit posesorilor de masini BMW un kit de ingrijire a masinii BMW Natural Care.

De aceasta data concursul este deschis tuturor cititorilor si fanilor nostri si implicit ai marcii BMW, detinatori sau nu de masini BMW.

Comunitatea de fani BMWBLOG Romania e in continua crestere si cu aceasta ocazie vrem sa multumim tuturor cititorilor, fanilor paginii noastre de Facebook si celor care ne urmaresc pe Twitter!

Va propunem sa ne cunoastem mai bine si pentru aceasta noi am facut primul pas si ne-am actualizat pagina ‘Despre noi in care puteti afla mai multe despre cine suntem, de ce ne place BMW si ce dorim sa realizam cu acest site, precum si despre realizarile BMWBLOG Romania dupa aproape doi ani si peste 1.500 articole publicate.

Vrem sa va cunoastem si pe voi, sa aflam de ce va place BMW, asa ca va invitam sa intrati pe pagina de Facebook dedicata acestui concurs si sa spuneti pe Wall, in maxim 420 caractere cate permite aplicatia, de ce sunteti fani BMW si ce va place la BMW. Ne puteti trimite si fotografii si video in masura in care acestea dovedesc pasiunea voastra pentru BMW.

Am pregatit si o recompensa pentru efortul vostru. Postarea ce primeste cele mai multe ‘likes’ va fi premiata cu un stick de memorie USB BMW de 8 GB, in forma de cheie BMW. Primii trei clasati vor primi din partea noastra si cate un tricou BMWBLOG.

Concursul incepe de astazi si dureaza doua saptamani, pana pe 7 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat pe 8 noiembrie.

Asadar asteptam povestile voastre despre pasiunea voastra pentru BMW si ce inseamna BMW pentru voi, pe Wall-ul concursului!

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account