WeLoveWhatYouDo.com – Concurs cu videoclipuri BMW

O casa independenta de productie filme, Maritim Film, a lansat un concurs la nivel global. Fanii BMW din intreaga lume sunt rugati sa trimita videoclipuri realizate de ei cu masina lor BMW, MINI sau Rolls Royce. Subiectul povestii este „Oamenii care isi iubesc masinile si ce ceea ce reprezinta marca masinii lor”.

Din comunicatul companiei se intelege ca este vorba de un proiect intern BMW, care ar putea deveni popular inafara companiei. Maritim Group va realiza un film in numele BMW Group si incearca sa atraga fanii BMW din intreaga lume prin intermediul forumurilor, al blogurilor si al fanclub-urilor.

Subiectul filmului este reprezentat de fanii pasionati de BMW, MINI si Rolls Royce si povestile lor unice. Dupa cum se afirma in comunicat, nu e nevoie sa aveti neaparat o masina, poate aveti un tatuaj BMW, puteti prepara un tort MINI sau poate aveti peretii tapetati cu postere BMW, trebuie doar sa fiti fani adevarati. Veti primi recunostinta celor de la Maritim Films si veti aparea in filmul realizat de ei.

Descrierea completa a proiectului o puteti gasi pe site-ul WeLoveWhatYouDo.com.

Asadar, trimiteti filmuletele avand in centrul atentiei pe voi si/sau masina voastra celor de la Maritim Films pana pe 20 martie.
Trimiteti videoclipurile voastre aici

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account