Documentar: Chris Bangle, fostul Director de design BMW

chris-bangle-bmw-655x436

Chris Bangle revine in atentia media. Inframe.tv a creat un documentar despre Chris Bangle si i-a permis sa discute liber despre design si despre perioada petrecuta de acesta in BMW. Dupa parerea noastra este cel mai bun interviu/video pe care l-am vazut pana acum cu Chris Bangle.

In februarie 2009, Bangle si-a anuntat pe neasteptate plecarea din BMW Group, socand lumea auto. Bangle, un designer controversat, se identifica cu istoria si designul BMW pentru aproape 17 ani, ideile sale de design fiind deopotriva aclamate si criticate.

Pentru a afla mai multe despre Chris Bangle puteti citi editorialul nostru: Mostenirea lui Bangle.

Iata ce spun cei de la Inframe.tv:

Designerul american de masini Chris Bangle este cunoscut cel mai bine pentru munca sa ca Director de design in cadrul BMW Group. La varsta de 37 ani, Bangle a preluat conducerea departamentului de design la BMW si a ramas acolo timp de 17 ani, devenind Directorul care a ramas cel mai mult la carma. Pe perioada carierei sale oarecum controversate in BMW, Bangle a devenit unul din cei mai importanti si influenti designeri de masini din generatia sa, in vreme ce BMW a depasit Mercedes Benz si a cucerit titlul de lider global in vanzarile de masini premium. Binecunoscut pentru modul in care isi sustinea designurile impotriva criticilor, Bangle a parasit BMW la sfarsitul lui 2009, dupa ce a prezentat conceptul uimitor GINA. In 2010, Bangle si-a adus cunostintele vaste de design la Melbourne, unde a participat la festivalul anual de design State of Design. InFrame.tv a discutat cu Chris pe drumul acestuia spre Bendigo, acolo unde acesta urma sa sustina una din prelegerile sale despre Viitorul mobilitatii personale.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account