(VIDEO)BMW M3 Competition xDrive versus Tesla Model 3 și Audi RS5

BMW M3 Competition xDrive își caută revanșa într-o cursă a tracțiunilor integrale.

Poți să spui despre liniuțe că sunt copilărești și că ele nu dovedesc nimic din ce poate o mașină, dar Tesla și Audi și-au făcut o reputație din plecările rapide de pe loc. BMW-ul a fost mereu ăla care nu reușea să pună toată puterea pe asfalt și rămânea ultimul. El se delecta mai mult cu cerculețe decât cu liniuțe.

Dar acum avem un BMW M3 cu tracțiune integrală și lucrurile s-au schimbat puțin. Sistemul de tracțiune integrală xDrive este unul foarte eficient pe asfalt. Are reputația de a nu irosi tracțiune atunci când ai nevoie de ea, dar nici de a o folosi în exces. BMW M3 Competition xDrive, cu ai săi 510 CP și tracțiune integrală ar trebui să pună probleme mai mari rivalilor de la semafor decât a făcut-o în trecut.

Audi RS5 mai este un nemesis pentru BMW M3 Competition xDrive?

Modelele RS de la Audi au fost întotdeauna niște sălbăticiuni cu tracțiune integrală. Având o reputație de invidiat în raliuri, cei de la Quattro au fost nevoiți să țină mereu steagul sus pentru a face cinste legendarului Audi Sport Quattro S1. Dar în ultima vreme au lăsat-o mai moale, chiar și în cazul modelelor RS6. Astfel, Audi RS5 Sportback dezvoltă doar 450 CP din motorul V6 de 2,9 litri, dar este și cea mai ușoară mașină din cursă.

Ce caută o Tesla între germani?

Tesla o caută cu lumânarea, cam asta a făcut de când a apărut pe piață. Și-a făcut o reputație din a distruge în linie dreaptă supercaruri exotice și asta i-a adus foarte mulți clienți, unii dintre ei cam ghiolbani. Este cea mai grea mașină de aici datorită celor două motoare electrice care dezvoltă 460 CP și 640 Nm. Așadar, BMW M3 Competition xDrive este cea mai puternică mașină din acest trio, iar acum are și tracțiunea de partea sa. Haideți să vedem ce se întâmplă într-o cursă cu start de pe loc și cu start din mers.

Sursa – Carwow

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account