Video: BMW i3 Concept

BMW i3 Concept Coupe reflecta procesul continuu de dezvoltare in scopul obtinerii primului model complet electric BMW i, pregatit pentru productia de serie. Varianta i3 cu doua usi a debutat la Salonul auto de la Los Angeles 2012 si urmeaza sa fie lansat in productie la sfarsitul anului viitor.

Procesul de dezvoltare a modelului BMW i3 Coupe a fost mai scurt decat al versiunii initiale i3. Arhitectura ii permite modelului BMW i3 Coupe Concept sa fie usor, sigur, spatios si dinamic, elemente de baza ce caracterizeaza limbajul de design al noului membru al familiei BMW i.

Interiorul este in aceeasi linie si respecta abordarea sustenabila si conceptul de layering.

Coupe-ul este propulsat de un motor electric dezvoltat de BMW Group, cu performante de 125 kW/170 CP si cuplu maxim de 250 Nm.
Puterea este transmisa rotilor spate cu ajutorul transmisiei cu un singur raport. Motorul electric se alimenteaza cu energie de la bateria cu litiu-ion depozitata sub podea. Pozitionarea bateriei in acest loc are ca efect deplasarea in jos a centrului de gravitatie al masinii, fapt care contribuie la agilitatea sporita a masinii.

Aflati mai multe despre noul sub-brand BMW i

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account