Videoclipuri cu noul concept BMW Zagato Coupe

BMW a dezvaluit ieri un nou concept: BMW Zagato Coupe. Constructorul milanez Zagato impreuna cu echipa de design BMW au realizat un nou coupe emotional. Modelul unicat reprezinta rezultatul a multor ore de manufactura si aduce un suflu nou in traditia construirii de caroserii.

Norihiko Harada, Seful de design Zagato si Adrian van Hooydonk sunt prieteni buni de multi ani, asa ca atunci cand Presedintele Andrea Zagato a propus o colaborare, cele doua companii au ales cele mai creative inteligente din companie, pentru a crea un concept unic. Karim Habib, numit recent director BMW Design, a fost si el unul din designerii implicati in proiect.

Vopseaua este unul din elementele foarte speciale ale conceptului BMW Zagato Coupe. Nuanta exclusiva Rosso Vivace insufleteste suprafetele si formele coupe-ului. In functie de felul in care cade lumina pe caroserie, gama de nuante se modifica de la aproape negru pana la rosu stralucitor si expresiv. Acest lucru este posibil datorita tehnicii sofisticate de aplicare a vopselei: mai intai se aplica un primer de culoare neagra, urmat de un strat de nuanta argintie, straluctioare. Urmeaza apoi sase straturi de vopsea rosie dezvoltata exclusiv pentru acest concept. La final se aplica doua straturi de finisare, incolore.

Haideti sa urmarim videoclipurile care prezinta noul concept BMW Zagato Coupe.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account