Video: In spatele conceptului BMW Vision EfficientDynamics

Care este povestea din spatele Conceptului BMW EfficientDynamics Vision? Ce provocari au intalnit oamenii din spatele scenei?

Acestea sunt doar unele intrebari care ne-au fost solicitate la scurt timp dupa dezvelirea Vision Concept. Fiecare concept de design BMW, scoate in evidenta o varietate de elemente de design unice, tehnologii si mai ales, emotii noi.

Acest ultim Concept EfficientDynamics nu face exceptie si este unul dintre conceptele cele mai emotionale care le-am vazut in ultimii ani. Nu numai ca el ne arata look-ul „supersport” pe care ni-l dorim, dar acesta, de asemenea, prezinta unele din cele mai recente progrese tehnologice, toate facand parte din programul EfficientDynamics, program ce descrie viitorul BMW.

bmw-vision-efficientdynamics-concept-2-655x432

Multumita celor de la BMW TV si IAAblog, avem un nou video cu designeri si ingineri de varf, ce ne dezvaluie secretele din spatele lui Vision EfficientDynamics Concept. Daca sunteti cel putin pe jumatate pasionati de BMW cum suntem noi, atunci cel mai probabil ve-ti fi gelosi pe acesti oameni si pe locurile de munca ale acestora, desigur.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T_CqN-BhoYs&eurl=http%3A%2F%2Fwww.bmwblog.com%2F2009%2F09%2F03%2Fvideo-behind-the-concept-car-bmw-vision-efficientdynamics%2F&feature=player_embedded[/youtube]

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account