Videoclipuri cu noul BMW X5

Noul BMW X5 a avut ieri premiera mondiala. F15 este cea de-a treia generatie X5 si va fi disponibil pe piata incepand cu aceasta toamna.

Noul BMW X5 aduce o noua motorizare, X5 sDrive35i, ceea ce inseamna ca X5 va fi oferit pentru prima oara cu propulsie spate. Motorizarile cu tractiune integrala vor fi in continuare disponibile, cea mai puternica fiind xDrive50i, propulsata de motorul V8 de 4,4 litri TwinPower Turbo care dezvolta 450 CP.

Iata cateva din caracteristicile de baza ale noului BMW X5, precum si doua materiale video de prezentare:


– Noul design se remarcă prin farurile circulare duble ce se extind în grila BMW a radiatorului, silueta extinsă elegant cu linia laterală marcată de pasajele musculoase ale roţilor, cu designul față și spate evidențiat de linii orizontale şi suprafeţe proeminente, dar și prin accentul pe optimizarea aerodinamică. O serie de elemente noi sunt integrate armonios în limbajul general de design, incluzând Air Curtains și Air Breathers pentru roțile față şi Aero Blades pentru lunetă

– Sunt oferite în premieră posibilităţi de personalizare speciale, clienţii putând opta între noile pachete Design Pure Experience, Design Pure Excellence dar și M Sport, dotări de exterior şi interior pot fi comandate în aproape orice combinaţie. Se asigură astfel posibilitatea de a opta între mai multe configurații care schimbă caracterul mașinii între robust și puternic, dinamic sau elegant și luxos.

– La interior se remarcă spațiul generos, ambianța luxoasă și atenția pentru materialele folosite. Structura orizontală, în straturi, a panoului de bord, subliniază lățimea și spațiul interior. Tema liniilor orizontale este preluată și de inserțiile din bord ce se extind în decoraţiunile uşilor față și sunt continuate apoi în panourile ușilor spate. Designul tridimensional al suprafețelor generează contraste puternice și subliniază atenția pentru detalii și calitatea finisajelor.

– Operare automată a hayonului este în echiparea standard, hayonul putând fi deschis şi închis prin telecomandă şi din zona conducătorului. Scaunele confort şi un al treilea rând suplimentar de scaune sunt disponibile opţional. Ergonomia este asigurată și de zonele de depozitare extinse și de bancheta spate cu spătar rabatabil în raport 40:20:40, dar și de capacitatea mărită a portbagajului: 650 – 1.870 de litri.

– Mai multe inovaţii în gama BMW ConnectedDrive pun la dispoziția lui BMW X5 un arsenal impresionant de tehnologii. BMW Head-Up Display cu spectru integral de culori şi afişare nouă oferă posibilitatea de afișare a unui set extins de informații pe parbriz, de la date ale sistemului de navigație, informații de avertizare de la diferite sisteme, inclusiv limita legală de viteză, până la viteza de rulare. BMW Night Vision vine acum cu detectarea oamenilor şi animalelor şi Dynamic Light Spot (spot luminos dinamic) pentru evidenţierea acestora atunci când se află pe sau aproape de carosabil. O altă noutate este BMW Parking Assistant, sistem de parcare automată pentru parcare laterală și garare, în timp ce sistemul Traffic Jam Assistant asigură condusul autonom pentru viteze de până la 40 km/h (sistemul păstrează distanța automat față de traficul din față, cu posibilitatea de frânare autonomă și în același timp păstrează automobilul pe bandă chiar și în viraje prin ajustări automate ale direcției). Suplimentar sistemul Colision and Pedestrian Warining funcționează până la viteze de 60 km/h și frânează pentru evitarea coliziunilor cu alte automobile din trafic și pietoni.

– Trei variante de motorizare vor fi disponibile la lansare: BMW X5 xDrive50i cu noua generaţie de motor V8 pe benzină (330 kW/450 CP), BMW X5 xDrive30d cu propulsor diesel cu şase cilindri (190 kW/258 CP) şi BMW X5 M50d, model M Performance, cu motor diesel triturbo cu şase cilindri (280 kW/381 CP). În luna decembrie 2013, BMW X5 xDrive40d, BMW X5 xDrive35i, BMW X5 xDrive25d şi BMW X5 sDrive25d (emisii CO2 149 g/km) vor fi adăugate în gamă.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account