Video: Reclamele BMW la Super Bowl

Finala campionatului american de fotbal este un prilej excelent de promovare pentru jucatorii din toate industriile, si in ultima vreme si constructorii de masini au inceput sa investeasca bugete masive de publicitate in aceasta directie. Un spot de 30 secunde poate costa chiar si 3 milioane de USD. Evenimentul este unul din cele mai mediatizate evenimente sportive din lume si este urmarit de peste 100 milioane telespectatori intr-o singura noapte.

BMW revine anul acesta in joc cu doua reclame, dupa zece ani de lipsa, si judecand dupa reactiile initiale ale consumatorilor, impactul a fost unul destul de pozitiv. Prima reclama infatiseaza asa cum era de asteptat noul BMW X3 si se axeaza pe sustenabilitate si pe tehnologiile diesel avansate, dezvoltate de BMW. A doua infatiseaza un BMW 335d Montego Blue si arata cat de mult au evoluat motoarele diesel in ultimii 10-20 ani.

Reclamele sunt interesante si livreaza mesajul potrivit fara a fi tipatoare si fara a ataca concurenta.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account