Poze spion cu BMW X5 M…se indreapta inspre Salonul Auto NY?

Cu mai putin de 4 zile pana la „dezvelirea oficiala” a primelor modele BMW Sport Activity construite sub sigla M, alte poze spion au aparut pe net. Prietenii nostri de la Autoblog au primit cateva poze cu BMW X5 M, facute undeva langa uzina BMW din Spartanburg, Carolina de Sud.

In afara culorii exterioare Alb Alpin, masina de test din aceste poze este similara cu cele pe care le-am vazut pana acum. Gurile de admisie de mari dimensiuni din spoilerul fata sunt inca acoperite cu camuflaj. Tot camuflat este si spoierul spate.

01_x5m_rdspy

Desi am aflat mai demult ca farurile de la X5 M vor fi preluate de la X6, din unghiul din care au fost surprinse imaginile de mai jos, nu mai sunt 100% sigur, deci ma abtin din a mai face alte afirmatii pana la lansare.

Un lucru interesant despre BMW X5 M este faptul ca desi BMW a confirmat saptamana trecuta ca X6 M va fi prezentat la Salonul Auto de la NY, nu s-a precizat nimic despre „dezvelirea oficiala” a lui X5 M.

Cum e foarte probabil ca ambele modele sa fie prezentate la finalul saptamanii, nu vad nici un motiv pentru care X5 M sa nu apara la Salonul Auto de la NY, dar la urma urmei, este mai interesant ca unele lucruri sa fie tinute in secret.

Nu ne mai asteptam sa mai apara alte masini de test in zilele urmatoare, asa ca fiti pregatiti pentru pozele oficiale, pe care le veti gasi cu siguranta aici.

[Sursa: Autoblog via ClayVon si Eddie ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account