VIDEO: Rolls-Royce Phantom facelift primește grilă iluminată, faruri înstelate și tapițerii brodate

Rolls-Royce Phantom este etalonul rafinamentului în industria automobilistică, lucru subliniat și de posibilitățile aproape nelimitate de personalizare. De altfel, Rolls-Royce subliniază că a fost implorat de clienții săi să nu facă modificări majore în cazul versiunii facelift. Astfel, a 8-a generație Phantom din istoria Rolls-Royce a fost actualizată așa cum constructorul britanic știe cel mai bine. Adică prin elevarea la un nivel și mai impresionant a detaliilor care pun în valoare manufactura și rafinamentul.

Rolls-Royce Phantom are acum grilă frontală iluminată și faruri cu detalii noi, care imită cerul înstelat

Impozanta grilă frontală cu design în stil Panteon este una dintre cele mai definitorii trăsături de design a modelelor Rolls-Royce. Iar acum este pusă în evidență și de iluminarea subtilă. Această funcție a debutat odată cu noua generație Rolls-Royce Ghost, iar acum este preluată și de vârful de gamă Phantom.

Constructorul britanic mai precizează că grila a primit o mică retușare „geometrică”, astfel încât logo-ul RR și statueta Spirit of Ecstasy să fie și mai proeminente, când mașina este văzută din față.
De asemenea, se observă că grila frontală are o linie mai clar pronunțată deasupra lamelelor verticale. Aceasta pare acum să unească liniile de lumină LED din partea superioară a farurilor.

Apropo de faruri, acestea includ în conturul părții inferioare o zonă cu numeroase perforații mini, făcute cu laser. Prin acestea lucesc frimituri de lumină. Iar efectul este cel al unui cer înstelat. Așadar, farurile lui Rolls-Royce Phantom sunt acum asortate cu plafonul înstelat din habitaclu, care este înțesat cu fibre optice. Aceste fibre optice din plafon pot crea secvențe de lumină care imită stelele căzătoare.

Noi modele de jante și elemente de caroserie cu finisaj de nuanța cromului închis la culoare

Odată cu facelift-ul, Rolls-Royce Phantom a primit și două noi modele de jante. Unele sunt din oțel inoxidabil cu detalii frezate în mod elaborat. Iar al doilea model de jante au un corp stil disc, fiind inspirate de design-ul jantelor din anii 1920. Aceste jante stil disc sunt oferite în versiuni din oțel inoxidabil polișat sau finisate cu lac de culoare neagră.

Totodată, Rolls-Royce precizează că a răspuns cerinței exprimate de clienții săi și oferă acum elemente de caroserie care au nuanța cromului închis la culoare. Acest tip de finisare este oferit pentru grila frontală, cele două nervuri subțiri care conturau partea reliefată a capotei, dar și ramele geamurilor și parbrizului.

Tapițeriile rafinate din piele sunt acum combinate cu materiale textile

La interior designul general a fost păstrat, deoarece Phantom avea deja un habitaclu care impunea etalonul pentru rafinament și somptuozitate. Dar câteva noutăți există.

De exemplu, volanul îmbrăcat în piele are cercul mai gros, fiindcă numeroși posesori de Phantom nu se rezumă la a avea un șofer. Ci doresc să se bucure și de plăcerea condusului oferită de Rolls-Royce Phantom, recunoscut pentru faptul că îți oferă senzația plutirii deasupra șoselei.

Modelul Phantom Platino marchează o nouă explorare a tapițeriilor textile

În 2015 Rolls-Royce a prezentat exemplarul Phantom Serenity, care explora rafinamentul tapițeriilor din fibre textile. Acel model avea tapițerie din mătase personalizată cu broderii și picturi realizare manual, într-un mod impresionant de minuțios. Acum, odată cu facelift-ul, Rolls-Royce oferă un nou exemplu al personalizării cu tapițerie textilă, prezentând modelul Phantom Platino.

Aducând aminte de modelele din primii ani de existență ai mărcii Rolls-Royce, Phantom Platino are scaunele din față tapițate cu piele, în timp ce scaunele din spate sunt tapițate cu fibre textile. Sunt combinate fibre prelucrate în Italia cu fibre de bambus, care sunt apreciate pentru lustrul lor deosebit. Fibra de bambus acoperă zonele inferioare din habitaclu fiindcă sunt mai rezistente la uzură. Și, din nou, aceste porțiuni extinse de tapițerie textilă sunt personalizate cu modele de broderie.

Diverse funcții de confort și siguranță pot fi controlate acum prin noua aplicație Rolls-Royce pentru smartphone

Clienții modelului Phantom au la dispoziție acum aplicația Rolls-Royce Connected pentru smartphone. Aceasta permite posesorilor de Rolls-Royce Phantom să trimită online destinații către sistemul de navigație al mașinii. De asemenea, prin intermediul aplicației, utilizatorii accesează diverse funcții precum cele care le permit să vadă locația mașinii sau starea ei tehnică ori de siguranță. În plus, aplicația facilitează contactarea dealerilor autorizați.

În clipurile video de mai jos puteți vedea testele noastre cu Rolls-Royce Phantom pre-facelift și cu SUV-ul Cullinan.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account