Accesoriile originale BMW și serviciile dedicate sezonului primăvară/vară

Accesoriile originale BMW

Accesoriile originale BMW pentru primăvară și vară aduc un plus de utilitate și confort atât în călătoriile cotidiene, cât mai ales în timpul călătoriilor de vacanță alături de familie sau prieteni. Sunt opțiuni care completează stilul de viață activ al celor pasionați de sporturi și escapade în natură. Și au inclusiv un aport stilistic. Accesoriile originale BMW pot fi descoperite și în broșura și configuratorul online din site-ul bmw.ro. Și sunt disponibile doar în rețeaua dealerilor autorizați BMW, care oferă și servicii adiacente care ajută la o bună întreținere a mașinii. Accesoriile originale BMW, precum și serviciile prestate de partenerii autorizați BMW, sunt definite de standarde premium dar se adresează unui spectru de bugete.

Cutiile de portbagaj pentru plafon din catalogul de accesorii BMW

Cutiile de portbagaj pentru plafon sunt un accesoriu foarte util mai ales când călătorești cu mașina în vacanță alături de familie sau prieteni. Iar în catalogul de accesorii originale BMW este inclusă o varietate de cutii pentru bagaje. Acestea sunt proiectate la standardele premium de design și calitate tipice mărcii BMW.

Cutiile de portbagaj pentru plafon au forme aerodinamice și un design modern, cu detalii care denotă rafinament. Se remarcă și elemente înscrise în identitatea stilistică a gamei BMW, precum logo-ul mărcii bavareze. Iar cutiile pot fi bicolore, caz în care mixează nuanțe de negru și argintiu Titan. De asemenea, clienții pot alege cutii cu volum de încărcare de 320, 420 sau 520 de litri.

Aceste cutii de portbagaj care fac parte din lista de accesorii originale BMW sunt fabricate din materiale rezistente la lovituri, iar suprafața carcasei beneficiază de tratament special pentru a oferi protecție față de razele UV. Totodată, cutiile au o greutate optimizată și un design aerodinamic menite să influențeze cât mai puțin consumul de combustibil sau energie în timpul condusului. De asemenea, etanșeitatea cutiilor nu permite intrarea apei în interior. Iar BMW a acordat o atenție deosebită și siguranței. Astfel, aceste cutii de portbagaj din gama de accesorii originale BMW oferă protecție antifurt sporită. Fiindcă au un sistem triplu de închidere. Dar aspectele utile nu se opresc aici. Cutiile se pot deschide pe ambele laturi, ceea ce facilitează accesul la bagaje și depozitarea lor.

Accesul facil este de altfel un atu esențial și al cutiei care se poate monta în spatele portbagajului mașinii. Cutia oferă un spațiu de depozitare de 300 de litri și este ancorată pe un cadru de suport prins de cârligul pe care se fixează și suporturile de bicicletă.

Toate aceste cutii pentru bagaje vin în completarea versatilității de care dau dovadă autoturismele BMW. Constructorul bavarez a dezvoltat mereu ergonomia și latura utilă. Iar pe lângă numeroasele spații de depozitare pentru sticle, pahare și diverse obiecte, pasagerii beneficiază și de versatilitatea banchetelor. De exemplu, mai ales în cazul SUV-urilor BMW banchetele au funcții de fracționare și rabatare sau pot să și gliseze înainte și înapoi, pentru a spori spațiul din portbagaj sau cel pentru pasagerii din spate, după cum este necesar. La fel, spătarele banchetei au unghi de înclinare reglabil, ceea ce avantajează confortul la drum lung sau spațiul din portbagaj.

Catalogul de accesorii originale BMW include suporturi care au loc și pentru 3 biciclete

BMW a fost mereu un promotor al stilului de viață activ, cu hobby-uri care țin de sporturi și escapade în natură. De altfel, BMW a definit conceptul de Sports Activity Vehicle. Tocmai din acest motiv, accesoriile originale BMW sunt proiectate pentru a încuraja practicarea sporturilor și a susține activitățile de agrement în natură.
Exemplu clar este varietatea de suporturi pentru biciclete și e-bike (bicicletă electrică), care pot fi alese din catalogul de accesorii originale BMW.

Suportul Pro 2.0 biciclete se montează în partea din spate a mașinii. Este conceput pentru a fi montat și manevrat cu lejeritate. Astfel, are un cadru ușor, dar în același timp robust. Fiindcă suportul Pro 2.0 susține până la 60 de kilograme și permite standard transportarea a două biciclete clasice sau două biciclete electrice. Iar pentru a permite un acces facil la portbagajul mașinii, suportul Pro 2.0 are o funcție de rabatare. O altă funcție utilă este faptul că suportul Pro 2.0 se poate extinde, astfel că poate transporta în siguranță și o a treia bicicletă.

Totodată, posesorii de modele BMW pot alege din catalogul de accesorii originale și un suport pentru biciclete care se montează pe plafon. Acesta poate susține greutate de până la 20 de kilograme, iar un aspect practic este că montarea se poate muta de pe stânga pe dreapta, sau invers.

Pentru montarea pe plafon a acestui suport pentru biciclete, precum și a cutiilor de bagaj pentru plafon, este necesară și achiziționarea sistemului de suport de bază BMW. Acest suport original BMW care se montează pe plafon este disponibil pentru modele BMW cu sau fără bare longitudinale.

Covorașe impermeabile pentru portbagaj și habitaclu

O ploaie de vară învolburată care vine și trece rapid, nisipul de pe plaja unde mergi în vacanță, sau practicarea unui sport nautic sunt câteva dintre motivele pentru care sunt foarte utile covorașele impermeabile BMW. Acestea previn murdărirea sau udarea covoarelor textile și a capitonajului care acoperă podeaua mașinii.

Din catalogul de accesorii originale BMW pot fi alese diverse covorașe cu design special BMW, cu forme dedicate pentru podeaua din habitaclu și pentru portbagaj. Sunt covorașe făcute din materiale impermeabile, rezistente, care au și suprafață aderentă. De exemplu, echipamentul de scuba diving, sau jucăriile folosite de copii pe plajă pot fi transportate fără a fi ulterior nevoie de o curățare laborioasă a portbagajului. Iar spălarea covorașelor este la rândul ei facilă.

BMW oferă o multitudine de sisteme de ancorare și suporturi, utile în habitaclu

Confortul din mașină depinde și de menținerea ordonată a lucrurilor în habitaclu. Iar asta este valabil și în drumurile zilnice, dar devine și mai evident când sunt mai multe persoane în mașină, așa cum e cazul în călătoriile în vacanță cu familia sau prietenii.

În acest scop BMW propune o diversitate de sisteme de ancorare și suport. Iar noua generație de modele BMW are integrat în spătarele scaunelor din față un sistem de care se pot fixa umerașe, suporturi și cârlige. Este vorba despre un sistem de prindere multifuncțional, pentru care pot fi alese numeroase accesorii originale BMW.
De exemplu, există suport adaptabil BMW Pro pentru tabletă. Astfel, în călătoriile lungi spre destinația de vacanță, pasagerii din spate pot viziona seriale, pot juca jocuri sau pot accesa internetul, mulțumită conexiunii WiFi oferită de modelele BMW.

De asemenea, se poate ancora și umerașul BMW, pe care sacoul și hainele sunt ușor de așezat și nu se șifonează. În acest mod sacoul este impecabil când ajungi la birou sau ai o întâlnire de afaceri. Iar un plus de utilitate este dat de faptul că acest umeraș este detașabil și poate fi folosit și în afara automobilului.

Tot în lista accesoriilor BMW figurează și un cârlig discret, care se poate fixa la sistemul din spătarul scaunelor din față. De acesta pot sta agățate haine sau genți, fiind ferite de eventuala murdărie de la nivelul picioarelor.

BMW mai oferă și un sistem de ancorare Travel & Comfort care se prinde de barele tetierei. De acesta se pot fixa umerașul pentru haine, o masă pliantă, cârligul sau suporturi pentru tablete ori camere video.

Mai trebuie menționat că modelele BMW au multiple mufe de încărcare pentru telefoane, tablete și laptop-uri, precum și porturi de încărcare wireless. Dar din catalogul de accesorii originale BMW pot fi adăugate sisteme de prindere și adaptoare pentru încărcarea telefoanelor.

Înainte de plecarea în vacanță este recomandată inspecția tehnică a mașinii, iar cel mai înalt nivel de profesionalism este oferit de service-urile dealerilor autorizați BMW

Deplasarea în vacanță cu propria mașină are avantaje clare. Fiindcă ai libertate de mișcare, poți lua pauze când dorești și drumul nu este anost, mai ales dacă ești însoțit de familie și prieteni. Totodată, poți oricând să remarci o locație necunoscută, unde să captezi câteva amintiri frumoase alături de cei dragi.

Însă, pregătirea pentru vacanțele din sezonul cald nu presupune doar alegea unei destinații pitorești sau pregătirea bagajelor. Deplasarea cu mașina în vacanță este un motiv în plus pentru a te asigura că autoturismul este în stare de funcționare optimă. De starea sa tehnică depind siguranța, confortul și implicit știi că nu ai surprize cu mașina chiar în timpul deplasărilor în vacanță.

În acest scop, service-urile dealerilor autorizați BMW sunt cele care oferă inspecțiile tehnice și reparațiile la cel mai înalt nivel de calitate și profesionalism. Fiindcă service-urile tuturor partenerilor autorizați de BMW în România respectă aceleași standarde stricte de calitate, impuse de compania germană la nivel internațional. Tehnicienii fac constant specializări în țară sau și în străinătate, aparatura de diagnosticare este special creată pentru modelele BMW iar service-urile partenerilor autorizați folosesc doar piese de schimb originale BMW. De asemenea, costurile și timpii operațiunilor tehnice sunt transparente. Așadar, clienții își estimează bugetul, precum și timpul necesar unor eventuale reparații, pentru a nu afecta deplasarea în vacanță.

Odată cu schimbarea de la sezonul rece la cel cald, dar și invers, este oricum recomandată o inspecție tehnică, pentru a se evalua starea tehnică a mașinii. Iar service-urile dealerilor autorizați BMW verifică fiecare aspect tehnic, de la ștergătoarele de parbriz și sistemul de iluminare, până la sistemul de frânare, caroserie, anvelope etc..

La rândul său, sistemul de climatizare este foarte important pentru confortul din mașină, mai ales în călătoriile lungi din timpul vacanței. Astfel, atelierele dealerilor autorizați BMW oferă și servicii speciale de verificare și reparare a sistemelor de climatizare. Sunt verificate componentele sistemului de climatizare și, cu aprobarea clientului, sunt înlocuite piesele care nu mai funcționează în parametru optim. Drept urmare, confortul termic este asigurat pe parcursul voiajului din vacanță.

Dealerii autorizați BMW oferă serviciile de montare a roților de vară și de depozitare a celor pentru sezonul de iarnă

Schimbarea roților de iarnă cu cele de vară este recomandată odată ce temperatura crește peste pragul de 7 grade Celsius. Deoarece roțile de iarnă au o compoziție concepută pentru a-și păstra elasticitatea la temperaturi foarte scăzute, însă proprietățile sale de aderență scad la temperaturi ridicate.

Din aceste motive siguranța și confortul depind direct de montarea anvelopelor de vară. Iar service-urile dealerilor autorizați BMW oferă o inspecție minuțioasă și servicii de schimbare a roților la cel mai înalt nivel de profesionalism. Tehnicienii service-urilor BMW verifică uzura și starea anvelopelor de vară înainte să le monteze, dacă acestea sunt aduse de client. Și în acest serviciu de înlocuire a roților este inclusă și verificarea sistemului de frânare, pentru ca funcționarea mașinii să fie optimă.

Totodată, dealerii autorizați BMW din România oferă și serviciul de depozitare a roților de vară sau de iarnă, odată cu schimbarea sezoanelor. Depozitarea se face în spații curate, cu temperatură controlată, care feresc anvelopele de uzură și umiditate.

Anvelopele originale BMW sunt disponibile în rețeaua dealerilor autorizați BMW și au asigurare pentru 36 de luni

Anvelopele originale BMW sunt cele care asigură nivelul optim de siguranță, confort, eficiență și performanță este asigurat. Se disting prin faptul că poartă simbolul stea (★), ceea ce confirmă că au fost proiectate și adaptate special pentru modelele mărcii BMW.

Dezvoltarea acestor anvelope durează și trei ani, testarea loc fiind desfășurată odată cu cea a prototipurilor care urmează să devină modelele de serie BMW. Testele au loc pe circuite (inclusiv unele celebre din motorsport) dar și pe drumuri publice. Și sunt supuse la probe și în laboratoare unde se simulează ani de uzură. Dar, la fel ca și prototipurile BMW trebuie să reziste testelor îndelungate în regiunile de pe mapamond unde sunt cele mai aspre condiții meteo. De exemplu, BMW are un centru de teste lângă Cercul Polar. Iar testele de vară le desfășoară și în arșita deșertului Kalahari.

Anvelopele originale BMW, cu simbol stea (★), sunt dezvoltate în colaborare cu elita producătorilor de anvelope de la nivel internațional. Iar o dovadă a calității este și faptul că sunt însoțite de asigurare gratuită pentru 36 de luni. Această asigurare este un produs Allianz Versicherungs-AG și acoperă deteriorări cauzate de obiecte ascuţite, loviri sau vandalism, dar și despăgubiri în cazul furtului. Rambursarea costurilor este de până la 100% în primul an cuprins de asigurare. Iar în an doilea și al treilea an rambursarea este de 75%, respectiv 50%.

CLICK AICI pentru a vedea o prezentare detaliată a anvelopelor originale BMW pentru sezonul de vară. 

Jantele originale BMW au o tehnologie de vopsire rezistentă și iarna

Alegerea jantelor originale BMW nu are doar o contribuție majoră la personalizarea autoturismului, ci reprezintă și o investiție durabilă. Fiindcă jantele originale BMW beneficiază de cele mai avansate tehnologii de producție, sunt făcute din aliaje ușoare și au un design avangardist și totodată robust. Iar tehnologia de vopsire este un atu esențial, deoarece straturile de vopsea și de lac rezistă nu doar la temperaturile și uzura din timpul verii, ci și la condițiile mai aspre din sezonul de iarnă. Mai exact, tehnologia de vopsire are o rezistență crescută la zgâriere, mătuire, precum și la temperaturile de îngheț și soluțiile de dezghețare a șoselelor, care includ sare.

BMW a creat un spectru amplu de modele de jante, cu rolul de a evidenția diverse aspecte ale personalității pe care o denotă designul modelelor sale. Există jante cu design sofisticat, sportiv sau elegant și clienții pot alege între numeroase opțiuni cromatice. Sunt disponibile jante bicolore, complet negre sau cu finisări lucioase ori mate.
Personalizarea roților se poate face și prin alegerea capacelor pentru prezoane, care au logo BMW sau BMW M și sunt făcute din aluminiu. Iar capacul flotant din centrul jantei este o opțiune captivantă, deoarece nu se rotește împreună cu roata, ci rămâne în poziția în care înscrisul BMW este păstrat orizontal față de șosea.

Configuratorul online de jante din echiparea originală BMW

Puteți descoperi varietatea de jante și accesorii originale BMW în configuratorul online din site-ul oficial bmw.ro. Aici nu trebuie decât să selectați modelul, anul de producție și motorizarea automobilelor și apoi sunt afișate toate opțiunile de jante și accesorii pentru acel model BMW.

Accesând configuratorul virtual al modelelor BMW, puteți selecta jante pentru un spectru larg de bugete. Iar în configuratorul de accesorii din site-ul bmw.ro sunt prezentate detaliile și prețurile inclusiv pentru jantele destinate generațiilor anterioare de modele BMW.

Sisteme de încărcare pentru autoturismele BMW cu propulsii electrice

Modelele BMW cu propulsii electrice și plug-in hybrid se bucură de vânzări care evoluează accelerat. Iar gama de modele electrice este în plin curs de expansiune. Drept urmare, BMW vine în întâmpinarea clienților pentru a face rapidă și confortabilă încărcare modelelor electrice și plug-in hybrid.

Sunt oferite soluții de încărcare variate și eficiente, precum BMW Wallbox Plus, o stație care se poate monta la domiciliu și susține o putere de încărcare de până la 22 kW. Desigur, specialiștii BMW au grijă și de montarea acestui wallbox la domiciliu.

Util nu doar pentru încărcare la domiciliu, ci și în deplasări inclusiv în străinătate, este adaptorul BMW Flexible Fast Charger 2.0. Acesta a fost proiectat pentru a fi compatibil cu toate tipurile de prize internaționale și poate încărca toate automobilele electrice sau plug-in hybrid, inclusiv de la prizele casnice.

De asemenea, BMW oferă și un cablu de încărcare de mod 3, cu o singură fază, care permite alimentarea mai rapidă decât poate cablul standard.

Soluții pentru curățarea mașinii, cu ingrediente naturale, și parfumuri rafinate pentru habitaclu

Modelele BMW se disting și prin mirosul rafinat al materialelor din habitaclu. Este un detaliu care face parte din identitatea BMW, pentru că este diferit de mirosul din mașinile altor mărci. Iar această identitate olfactivă delicată și unică este accentuată de sistemele de parfumare a habitaclului disponibile pentru diverse modele BMW. Însă, orice posesor de model BMW își poate personaliza mirosul plăcut din habitaclu alegând rezervele de parfum, precum cele din ediții limitate, cum este BMW Natural Air Tropical Forest. Este o aromă care oferă senzația de prospețime, cu note de pin și chiparos, inspirate de pădurile răcoroase. Kit-ul de parfum BMW Natural Air include un suport reglabil și un stick parfumat care poate fi schimbat.

Un miros plăcut au și soluțiile de curățare pentru parbriz, care pot fi selectate din catalogul de produse originale de îngrijire BMW. Soluțiile BMW au o compoziție sustenabilă, deoarece conțin ingrediente naturale. Dar eficiența lor este clară, fiind special create pentru a îndepărtă murdăria persistentă de pe geamuri, fără a lăsa urme.

Tot pentru o bună curățare a parbrizului BMW oferă și tablete concentrate. O singură tabletă dizolvată chiar și în 4 litri de lichid pentru parbriz sporește substanțial capacitatea de curățare a acestuia. Iar pachetul BMW conține 6 tablete.

De asemenea, pentru îndepărtarea ușoară a prafului din habitaclu și ștergerea ecranelor, pot fi alese și lavetele BMW. Acestea sunt făcute din material textil capabil să îndepărteze urmele de amprente și praful de pe suprafețele lucioase și ecranele din planșa de bord. Iar pentru a fi ferite de murdărie, lavetele vin cu propria geantă de depozitare.

Broșura digitală dedicată accesoriilor originale şi serviciilor BMW pentru sezonul primăvară/vară

Site-ul oficial bmw.ro include și broșura digitală care prezintă prețurile și detaliile despre toate accesoriile originale BMW pentru sezonul cald. Toate aceste accesorii sunt disponibile doar în rețeaua dealerilor autorizați din România.

CLICK AICI pentru a răsfoi online broșura dedicată accesoriilor originale și serviciilor BMW pentru sezonul primăvară/vară.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account