[VIDEO] Test BMW Seria 7 plug-in hybrid: Echilibrul deplin!

BMW Seria 7

Am condus noul BMW Seria 7 în ceea ce, zic eu, e cea mai echilibrată versiune a sa. Adică 750e.

Noul BMW Seria 7 a născut controverse subiective legate de design. Dar un lucru e cert și fără urmă de dubiu. Acesta este, fără îndoială, cel mai bun Seria 7 construit vreodată. Și poate chiar cea mai bună mașină din clasă. În fine, poți să mă contrazici, dar numai după ce urmărești testul meu de mai jos:

Cu un preț de listă de peste 110.000 de euro, 750e pare a fi echilibrul perfect. Între eficiență, performanță, rafinament și eleganță. Ai putere din plin la o simplă apăsare de pedală. Dar ai liniște deplină cât timp ai bateria încărcată. Iar la capitolul rafinament și eleganță punctează din plin statura mașinii.

Și, dacă ești dispus să treci peste prejudecăți și să privești mașina în detaliu, vei descoperi detalii și linii care trec de limita superficială. Mai ales că interiorul este fără urmă de îndoială unul fabulos. Așa cum ziceam și în testul cu noul BMW i5 M60 xDrive, bavarezii au reușit să exceleze când vine vorba despre calitatea interiorului. Și asta contează, în noul Seria 7, mult mai mult decât designul exterior.

Pe scurt, noul BMW Seria 7 în versiunea 750e le are pe toate. Un motor pe benzină, de trei litri, cu șase cilindri în linie. Plus un motor electric performant și o baterie suficient de mare încât să livreze nivelul de autonomie cerut. Oficial în jurul a 85 de kilometri. Real, probabil că undeva la limita a 50-60 de kilometri. Dar, mai important e faptul că mașina atinge un echilibru desăvârșit. Putere arhi-suficientă, eficiență incredibilă și promisiunea luxului fără compromis.

Și mai cred că noul BMW Seria 7 este o mașină pe care vrei să o conduci. Măcar ocazional. Sigur, locul din dreapta spate e cel mai important, dar 750e se conduce atât de bine și de plăcut încât e clar că proprietarul va urca la volan.

În clipul video de mai jos puteți vedea și testele noastre cu BMW i5 M60 xDrive și BMW iX M60 xDrive:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account