BMW Motorrad în România – performanţe de vânzări record şi extindere de reţea

BMW Motorrad

BMW Motorrad continuă creşterea constantă a mărcii pe piaţa din România şi atinge un reper important în luna mai – prima dată când sunt livrate mai mult de 100 de motociclete către clienţi privaţi şi companii într-o singură lună. Rezultatele sunt reflectate şi de performanţa cumulată pe primele cinci luni, cu o creştere de 27% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, de la 251 la 320 de unităţi.

De la preluarea afacerii de import a BMW Motorrad de către BMW Romania în 2011, piaţa de motociclete şi performanţa mărcii s-au îmbunătăţit constant. Ca referinţă, anul 2022 a marcat de aproape 10 ori mai multe livrări decât în 2011 – 619 vs 72 de unităţi.

Pe de o parte, este evidentă maturizarea pieţei de motociclete, susţinută de o comunitate tot mai puternică, dar şi de proiecte precum extinderea programului Rabla şi Rabla Plus pentru vehiculele pe două roţi.

În acelaşi timp, şi prezenţa BMW Motorrad s-a extins constant. Dacă reţeaua avea în 2011 doar un singur centru în Bucureşti, în prezent sunt patru dealeri la nivel naţional, susţinuţi de trei centre de service, din care două au fost deschise în ultima lună.

Și gama de servicii pe care clienţii BMW Motorrad le au la dispoziţie s-a extins semnificativ. În prim-plan sunt pachetele BMW Financial Services, soluţii moderne de finanţare, care includ programe flexibile cu valoare reziduală garantată „3easy Ride Select”. Pe de altă parte, clienţii pot accesa programe de training cu instructori cu pregătire internaţională, programe de închiriere sau de organizare de tururi internaţionale pe mai multe continente.

Două centre de service noi la Cluj şi Timişoara

În ultima lună, reţeaua BMW Motorrad s-a extins cu două investiţii realizate de reţeaua de dealeri Automobile Bavaria. Astfel, la Cluj şi Timişoara s-au deschis două centre de service şi prezentare motociclete rulate.

Cele două investiţii sunt găzduite de centrele Automobile Bavaria Cluj şi Timişoara. Acestea sunt deschise după o investiţie de aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare locaţie şi aduc peste 15 locuri de muncă noi.

Cluj şi Timişoara reprezintă aproximativ 12% din totalul pieţei de motociclete la nivel naţional, iar investiţia se estimează că generează un potenţial de creştere important prin primele centre de service oficiale din cele două oraşe.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account