BMW Motorrad prezintă accesoriile Option 719 pentru BMW R 18 și R 18 Classic

Din septembrie 2021, BMW Motorrad oferă o serie de accesorii și opțiuni speciale de personalizare pentru modelele BMW R 18 și R 18 Classic. Acestea fac parte din seria denumită Option 719, care face trimitere la codul sub care erau cunoscute în urmă cu câteva decenii cele mai exclusiviste echipamente și proiecte de personalizare oferite de BMW Motorrad.

Cruiserul BMW R 18 are un stil inspirat din estetica legendarului BMW R 5 din anii ’30 ai secolului trecut. R 18 a debutat în septembrie 2020, iar în februarie 2021 a fost urmat de versiunea R 18 Classic. Cele două modele au fost lansate în variantele inițiale denumite First Edition. Producția aceastei serii inițiale First Edition va lua sfârșit în iulie 2021 și s-a bucurat de un succes lăudabil, fiind construită deja în peste 13.000 de unități.
Desigur, cruiserele bavareze își continuă cariera și vor da clienților posibilitatea unor opțiuni de personalizare foarte rafinate și nostalgice, după cum dovedește catalogul de accesorii Option 719 dedicat de BMW Motorrad pentru R 18 și R 18 Classic.

Pachetul de design AERO din cadrul Option 719 cuprinde capace de chiulasă, capacul carterului și ale canalelor de admisie. Acestea sunt făcute din aluminiu și au suprafață vopsită în câmp electrostatic și lustruită. Se remarcă stilul în care au fost proiectate aceste componente. Designul capacelor de chiulasă amintește de stilul „streamliner” din anii ’20 și ’30. Un element distinct este și emblema Option 719 făcută din cuplu și cromată, care are contururi albe. Aceasta face referință la emblemele clasice, emailate.
Impresionante sunt și cele două modele fe jante AERO și ICON. Șaua AERO are la rândul ei un aspect exclusivist, mulțumită cusăturilor în formă de diamant și logo-ului BMW. Totodată, șaua dispune și de încălzire.
Option 719 oferă și o cromatică specială pentru BMW R 18 și R 18 Classic. Sunt combinate culorile metalizate Galaxy Dust și Titanium Silver 2. În funcție de incidența luminii, vopseaua Galaxy Dust are reflexii ce variază de la violet la turquoise și albastru. Tranziția între cele două culori este făcută manual, cu un efect fumuriu, în stilul modelului clasic R 90 S. Aspectul elegant și clasic este completat de dungile albe duble.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account