Comunitatea BMW Iasi organizeaza BMW Photo Session Meet

Posesorii si pasionatii BMW din Iasi si Moldova au un nou prilej de intalnire: duminica 10.10.2010 va avea loc o sedinta foto la ERA Shopping Park, cu scopul realizarii unui articol de prezentare a comunitatii in revista BMW Club Magazine.

L-am contactat pe Emilian Necula, unul din organizatorii intalnirilor, pentru a afla mai multe detalii. Iata ce ne-a declarat el:

„Intalnirea de duminica, de la ERA Shopping Park vine pe fondul unei invitatii mai demult lansate de catre reprezentantii BMW Club Magazine si anume de a prezenta comunitatea BMW din Iasi in paginile revistei. Este o traditie deja ca in fiecare numar sa apara cate o comunitate locala descrisa in imagini, dar si prezentari ale membrilor. Data de 10.10.10 am considerat-o una interesanta ca format, plus ca a coincis cu ziua de duminica. In mare am trimis invitatii membrilor clubului, dar si altor pasionati si cunoscuti in speranta ca vom fi in numar cat mai mare pentru ziua intalnirii.

Vor veni partenerii care ne-au mai ajutat pe parcurs la albumele foto, dar si baietii de la PetrolHeads care au la activ materiale video de exceptie – toate pentru a realiza intr-un mod cat mai profesionist sedintele foto si video. Locatiile vor fi unele relativ pitoresti: incepand de la parcarea ERA Shopping Park, continuand cu drumul mai izolat si de buna calitate dinspre Uricani, orasul, iesirea dinspre Sculeni si in mod traditional la final pe Copou”.

Intalnirea are asadar loc la ERA Shopping Park incepand cu ora 15. Comunitatea BMW Iasi si Moldova este asteptata sa raspunda „prezent” intr-un numar cat mai mare in aceasta duminica.

Mai multe detalii despre intalnire puteti afla de pe site-ul comunitatii BMW Iasi.

Sa le uram succes si ca vremea sa tina cu ei pentru a realiza fotografii deosebite!

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account