BMW Group prezintă, în premieră mondială, magazinul BMW i la Londra

Robertson: O nouă demonstraţie a angajamentului faţă de electromobilitate.

BMW Group a prezentat primul magazin BMW i din întreaga lume, la Londra, deschiderea acestui showroom oferind o experienţă complet nouă a mărcii care pune accentul pe mobilitatea durabilă. BMW i Park Lane îşi va deschide porţile oficial la 25 iulie.

Evenimentul de avanpremieră a noului magazin BMW i a fost găzduit de Ian Robertson, membru al Consiliului Director BMW AG şi director de vânzări şi marketing BMW.

Ian Robertson a declarat: „BMW i Park Lane marchează o abordare complet nouă. Aflat la mică distanţă de BMW Park Lane şi MINI Park Lane, noul magazin oferă clienţilor şansa perfectă de a descoperi mai multe despre electromobilitate şi să se apropie de viitoarele automobile BMW i, cu transmisie electrică şi hibrid plug-in. Aceasta este o nouă demonstraţie a angajamentului nostru faţă de electromobilitate”.

Deschiderea noului magazin BMW i în centrul Londrei subliniază faptul că nevoile clientului sunt în schimbare şi că mobilitatea durabilă devine o parte tot mai importantă a stilului de viaţă urban modern. Londra a fost aleasă ca loc al primului magazin BMW i datorită importanţei sale ca lider al metropolelor europene şi influenţei sale prin tendinţele impuse la nivel global. Londra, asemenea majorităţii oraşelor lumii, se confruntă cu provocările ridicate de mediu şi de congestiile din trafic care necesită soluţii de mobilitate, care să fie inovatoare şi durabile.

Ian Robertson a prezentat şi o versiune actualizată a BMW i3 Concept cu un interior revoluţionar ce utilizează materiale naturale sustenabile. BMW i3 Concept poate fi văzut la BMW i Park Lane, alături de BMW i8.

BMW i3 – primul automobil de serie cu transmisie integral electrică ce va fi produs de BMW Group – va fi disponibil clienţilor din partea a doua a anului 2013, iar BMW i8 din 2014. Pe lângă canalele clasice de comercializare prin dealerii autorizaţi, se iau în considerare şi noi modalităţi de abordare a clienţilor precum forţe de vânzări mobile şi vânzare online.

La Londra, BMW Group a prezentat publicului în premieră şi încărcătorul BMW i Wallbox care a fost creat special pentru modelele BMW i. BMW i Wallbox a fost conceput pentru a face ca alimentarea la domiciliu să fie extrem de simplă şi eficientă. Instalaţia Wallbox şi încărcarea automobilului vor fi disponibile la anumiţi parteneri BMW i.

Ian Robertson a scos în evidenţă că majoritatea oamenilor nu au experienţă în ceea ce priveşte modul de a trăi sau de a conduce un automobil electric, motiv pentru care au numeroase întrebări la care trebuie să primească răspunsuri. El a spus: „Strategia BMW i se adresează preocupărilor oamenilor privind mobilitatea electrică cu o abordare globală 360°”.

BMW i va susţine clienţii cu un pachet care va avea patru principii şi care va include:

• Servicii de asistenţă – clienţii vor putea să se bazeze pe servicii precum aplicaţii ConnectedDrive e-remote şi servicii viitoare în trafic precum echipament de reîncărcare mobilă;

• Alimentare publică – BMW i va fi partener al furnizorilor de alimentare publică în toate ţările unde modelele BMW i vor fi lansate;

• Încărcare la domiciliu cu BMW i Wallbox

• Soluţii flexibile de mobilitate – uneori, clienţii au necesităţi de mobilitate care nu pot fi îndeplinite integral de autonomia unui automobil electric. În asemenea situaţii, BMW i va oferi opţiuni de mobilitate care vor permite acoperirea unor distanţe mai mari – de exemplu, prin închirierea cu aceste ocazii a unui automobil BMW propulsat de un motor convenţional, cu combustie, eficient din perspectiva consumului.

În iunie, BMW i va demara turneul mondial „Born Electric”. Această caravană internaţională de comunicare va porni de la Roma şi va ajunge în Japonia, apoi în SUA, pentru a se întoarce la Londra la începutul anului 2013. De asemenea, va vizita Franţa şi China în prima jumătate a anului viitor. Aceste evenimente globale vor demonstra serviciile de mobilitate, noi materiale durabile şi dezvoltări tehnologice, tendinţe lifestyle şi o viziune a mobilităţii durabile premium în viitor.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account