BMW iX M60 este disponibil pentru comenzi în România, cu preţuri de la 126.199,5 Euro cu TVA inclus

BMW iX M60 combină excelenţa BMW în trei domenii distincte din lumea automobilului. BMW i este un sub brand dezvoltat pentru a dezvolta în libertate maximă noi tehnologii care să definească automobilului sustenabil al viitorului – nu doar cu emisii zero la deplasare, dar şi construcţie inteligentă, cu impact minim asupra mediului şi respectând principiile economiei circulare. Prin BMW X marca a deschis segmentul Sports Activity Vehicle, aducând experienţa de condus specifică mărcii cu adevărat într-o nouă dimensiune. BMW M aniversează în acest an jumătate de secol de la lansarea diviziei de motorsport a mărcii, mereu pionier în a livra performanţă remarcabilă în forma unor automobile versatile.

În premieră BMW iX M60 preia atributele acestor trei direcții de dezvoltare într-un automobil dezvoltat pentru a fi sustenabil, versatil, cu performanţe de top.

BMW iX este un automobil electric dezvoltat atent pentru un impact minim asupra mediului – de la selecţia atentă a materialelor cu multe materii prime reciclate (inclusiv până la 50% aluminiu reciclat sau  până la 60 kg de plastic recilat), până la un proces de asamblare finală în fabrica BMW din Dingolfing carbon neutral, care foloseşte energie regenerabilă din surse locale pentru eficienţă energetică maximă.

Trenul de rulare de generaţia a 5-a combină foloseşte două motoare sincron sofisticate, deosebit de eficiente, care folosesc un sistem rotor fără pământul rare, pentru a oferi un sistem inteligent de tracţiune integrală care oferă în total 619 CP şi 1100 Nm în mod launch control pentru un sprint 0-100 de 3,8 secunde (toate valori provizorii, la data publicării acestui comunicat de presă, perfomanţă maximă livrată în modul Launch Control). Suplimentar, acestea oferă un nivel de eficienţă de 93%, alături de o densitate de putere optimizată.

Acumulatorul de înaltă tensiune foloseşte o chimie a celulelor de ultimă generaţie NMC811, cu densitate enegetică crescută şi conţinut de Cobalt redus cu 66%. Capacitatea netă a bateriei este de 105,2 kWh (111,5 kWh brut) pentru o autonomie evaluată în ciclu WLTP de până la 575 km. Cu o putere maximă de încărcare de 200 kW, noul BMW iX M60 poate creşte autonomia la încărcare cu până la 150 km în 10 minute.

Noul model poate fi comandat în România la un preţ de 106.050 Euro fără TVA (126.199,5 Euro cu TVA), producţia noului model fiind programată să demareze în luna martie a acestui an.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account