BMW i. „Born electric”

Sambata seara noul sub-brand BMW a fost anuntat printr-un eveniment organizat de BMW Group la sediul din Munchen, ce a inclus proiectii video pe cladirile BMW 4 cilindri, BMW Welt si BMW Museum, care au fost invaluite in culorile noile marci i.

Noul sub-brand BMW i a fost lansat astazi in cadrul unei conferinte de presa, desfasurate la BMW Welt. Campania de comunicare in mediile tiparite pentru BMW i se va concentra in prima faza pe doua motive.

Incepand de marti, un poster gigantic va fi afisat in Piata Operei si in alte piete din Munchen, si va prezenta publicului lumea BMW i.

Afilierea noului brand cu marca BMW este clar vizibila, datorita elementelor de design preluate din identitatea corporativa BMW. Totusi in ce privesc culorile si motivele, BMW i se lanseaza in explorarea de noi teritorii. Imaginile vibrante creeaza o atmosfera futurista, ce va caracteriza comunicatiile viitorului.

Noul website, www.BMW-i.com, demonstreaza abordarea vizionara si sustenabila a marcii. Prezentand filme despre lumea BMW i, schite de design si detalii despre principiile tehnologice din spatele BMW i3 si BMW i8, site-ul ofera o viziune clara spre mobilitatea viitorului.

Suplimentar, BMW Group urmăreşte dezvoltarea de colaborări cu companii partenere şi explorează posibilitatea investiţiilor de capital în furnizori de servicii de mobilitate. Pentru aceasta BMW i Ventures, companie de capital venture, urmăreşte să extindă gama de produse şi servicii oferite de BMW i pe termen lung, prin implicarea în proiecte deosebit de inovative. My City Way, companie cu sediul în New York, este prima companie în care BMW i Ventures investeşte.

Pe site-ul BMW i vor fi publicate si discutii publice despre cele mai noi proiecte in domeniul mobilitatii, sustenabilitatii si al urbanizarii. Activitatile site-ului vor fi prezentate si in social media, inclusiv pe pagina de Facebook www.facebook.com/bmw.i, canalul Twitter www.twitter.com/BMWi (disponibil incepand cu sfarsitul acestei saptamani) si canalul Youtube www.youtube.com/bmwi.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account