Video: Trei BMW-uri M3 GTS pe pista Nordschleife de la Nürburgring

Video: Trei BMW-uri M3 GTS pe pista Nordschleife de la Nürburgring

Nu doar unul, ci trei masini BMW M3 GTS au fost reperate la Nurburgring in timpul unor ture efectuate pe faimoasa pista Nordschleife. Editia limitata M3 GTS a fost pusa in vanzare in vara trecuta si a fost vanduta in totalitate dinaintea lansarii sale pe piata. Cele 150 unitati au fost vandute catre persoane private, firme din domeniul curselor sau tunerilor auto, astfel ca ne asteptam sa vedem cateva din aceste masini in viitoarele evenimente auto.

M3 GTS incorporeaza valorile de baza ale Diviziei M si duce deja sportivul M3 la un nivel si mai inalt. Datorita unei cilindree mai mari si a unor modificari aduse motorului, BMW M3 GTS produce 450 CP.

Potentialul sportiv al lui BMW M3 GTS este subliniat printre altele de un raport putere/greutate ce a fost scazut pana la 3,4 kg/CP. Echipat cu o transmisie si un sistem de suspensii optimizate pentru rularea pe circuit, BMW M3 GTS accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,4 secunde. Masina atinge linia de 1000 metri din plecarea de pe loc in doar 22,5 secunde, iar viteza sa maxima este de 305 km/h.

Eleronul spate a fost intalnit pentru prima oara la masinile din World Touring Car Championship WTCC si acum echipeaza si modelul GTS.

BMW M3 GTS este fabricat la uzina BMW M GmbH. Pe langa un motor V8 mai mare si mai puternic, o transmisie M cu sapte rapoarte si ambreiaj dublu, masina a beneficiat si de optimizari ale aerodinamicii si de o caroserie din materiale usoare.

Haideti sa urmarim videoclipul despre care va vorbeam:

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Comentarii

©2017 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account