BMW 1M modificat de a-workx, 435 CP si plafon din fibra de carbon

Tunerii nemti de la a-workx au lansat un pachet interesant de modificari pentru BMW 1M. Specialistii in modificari au instalat pe BMW 1M nu doar mai multa putere ci au imbunatatit si aspectul vizual, “salvand” cateva kilograme din greutatea lui 1M.

Puternicul 1M este echipat cu un plafon din fibra de carbon care reduce greutatea masinii cu circa sase kilograme. Plafonul din plastic ranforsat cu fibra de carbon de 2.975 Euro confera masinii o infatisare mai exotica, ce ne aduce aminte de M3 Coupe.

In afara de plafon, BMW 1M a mai primit si un sistem de evacuare de la Akrapovic (5.300 Euro), precum si jante forjate din aliaj ultrausor de la BBS si un sistem de evacuare modificat. Toate aceste componente reduc greutatea cu 80 kg.

Jantele de 19 toli Type BBS RI-D costa 8.092 Euro si sunt cu 15 kg mai usoare decat cele standard. In combinatie cu suspensia KW Clubsport (4.100 Euro), cei de la a-workx promit un comportament mai agil la rulare si viteze mai mari in curbe.

Motorul cu sase cilindri a trecut si el printr-un proces de modficari, primind un intercooler mai mare, prize de aer optimizate, catalizator sport si sistemul de evacuare Akrapovic, care au toate ca rezultat o putere de 435 CP si 550 Nm cuplu.

[Sursa: a-works | Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account