BMW 1M Valencia Orange reperat pe soselele europene

Redactorii AutoGespot au reperat noul BMW 1M in Belgia. Iata cateva fotografii cu un 1M in nuanta Valencia Orange circuland pe soselele europene. Culoarea iese foarte bine in evidenta in lumina naturala.

Din primele comenzi pentru modelele 1M, se pare ca cele mai alese nuante sunt Alpine White si Valencia Orange. Alpine White si Sapphire Black sunt disponibile si pentru alte modele BMW, dar noua nuanta metalica Valencia Orange este unica modelului 1M.

Livrarile pentru noul model M au inceput in Europa si Canada la inceputul acestei luni, pe cand clientii americani vor putea primi noile lor modele 1M incepand de la mijlocul lunii mai

Noul model M incepe incet sa isi dovedeasca valoarea, toate drive-testele si analizele de pana acum fiind in favoarea sa. Recent revista germana AMS a relatat ca 1M a reusit pe circuitul de la Hockenheim un timp de 1:14.1 minute, mai rapid decat M3 Coupe cu transmisie DCT, care a obtinut 1:14.2 minute.

BMW 1M de 340 CP a fost cu aproape o secunda mai rapid si decat Audi TT RS (1:15) sau RS5 Coupe (1:15.3). Porsche Cayman S cu transmisie manuala a scos un timp de 1:14.3, dar Cayman S cu transmisie automata a obtinut un timp mai bun decat 1M Coupe, de 1:13.9. Interesant este si faptul ca 1M a fost doar cu 0,6 secunde in urma lui M3 E46 CSL.

In viitoarele saptamani vom reveni cu mai multe informatii despre procesul de comanda si livrare al noului 1M, caci vom ridica si noi o masina BMW 1M in nuanta Valencia Orange, in iunie.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account