Primele fotografii cu interiorul lui BMW Seria 1 M Coupe

Saptamana trecuta, BMW a fost pe prima pagina a publicatiilor auto cu primul teaser video oficial al viitorului BMW Seria 1 M Coupe.

Dupa luni intregi de speculatii si relatari contradictorii, BMW a recunoscut ca modelul care ar putea deveni masina preferata a fanilor infocati BMW M chiar exista.

Totodata, BMW a confirmat si numele ales: Seria 1 M Coupe.

Iata ca acum, prin amabilitatea celor de la 1addicts, putem vedea si primele fotografii cu interiorului noului Seria 1 M.

Fotografiile ne arata un interior tipic M, cu obisnuitul volan M3 si scaunele sport M. Indicatoarele au un design diferit, iar ceasul RPM se opreste la 7.000 turatii.

La exterior, caroseria si ampatamentul modelului BMW Seria 1 M au fost latite semnificativ in fata si in spate. Putem vedea o bara fata unica si foarte agresiva, si sunt prezente si eleronul spate pe portbagaj si tevile tipice de evacuare de tip quad.

Continua speculatiile legate de motor, unii jurnalisti sunt de parere ca Seria 1 M Coupe are sub capota o varianta imbunatatita a motorului N54 twin-turbo, dar pana acum n-a fost publicata nicio informatie oficiala.

Vom reveni cu mai multe informatii.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account