TVW Car Design duce BMW 1M la peste 300 km/h

BMW 1M Coupe ofera in mod standard o performanta convingatoare, dar cu un plus de investitie, posesorii pot imbunatati si mai mult performantele masinii.

Compania germana de tuning TVW Car Design ofera acum un pachet complet de modificari pentru noul model M. Potrivit reprezentantilor companiei, kitul imbunatateste considerabil dinamica longitundinala si laterala.

Prin utilizarea mai multor componente BMW Performance, cei de la TVW Car Design imbunatatesc aspectul vizual al lui 1M, incepand cu spoilerul spate BMW Performance din fibra de carbon, plafonul din fibra de carbon vopsit in nuanta neagra si jantele negre de 20 toli.


Si sistemul standard de evacuare a fost inlocuit cu o alta solutie care produce un sunet mai puternic, dar si mai multa putere, cca 11 CP in plus.

TVW garanteaza o putere a motorului de 420 CP la 5.900 rpm, un varf maxim al curbei de cuplu de 620 Nm disponibil in intervalul 1.500 – 4.500 rpm. Modelul modificat 1M a primit si un nume nou, TVW Competition C01, si atinge o viteza maxima de 306 km/h. Cresterea performantei a fost posibila prin colaborarea cu Evotech, care a furnizat un intercooler nou cu un flux semnificativ mai mare de aer.

Pretul TVW pentru modificarile de performanta este de 5.000 Euro, incluzand softul customizat si modificarile aduse componentelor hardware.
.
TVW a mai dotat masina si cu suspensie reglabila KW. Jantele de 20 toli sunt incaltate cu pneuri Continental Sport Contact 5P de 295 mm pe puntea spate si 245 mm pe puntea fata.

La interior scaunelesport originale au fost inlocuire cu scaune scoica din piele, pentru a asigura un suport mai bun pentru soferii super sportivi. Volanul cu indicatoare cu LED-uri din gama BMW Performance imbunatateste estetica la interior. Tot pe volan regasim cusaturile contrastante de nuanta portocalie.

[Sursa: TVW Car Design via BimmerToday ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account