BMW M2 facelift – Aceleași performanțe, în haine modernizate

Ca și facelift-ul modelelor BMW Seria 2 Coupe și Cabriolet, versiunea BMW M2 va debuta în iulie 2017 primind aceeleași stilizări noi pentru interior și exterior, precum și lista de dotări de conectivitate și asistare a condusului evoluată.

Specificațiile și performanțele lui BMW M2 rămân neschimbate după facelift. Propulsorul cu 6 cilindri livrează tot 370 CP și 465 Nm (500 Nm cu overboost), așadar vorbim tot despre un sprint 0-100 km/h de 4,3 secunde (cu transmisia opțională M DCT și Launch Control). Creșterea de putere și performanțe este așteptată odată cu lansarea variantei M2 CS, care a fost surprinsă în repetate rânduri fiind testată intensiv pe Nurburgring. Dar abilitățile dinamice ale lui M2 oricum nu lasă de dorit, fiind lăudat pentru agilitatea dată de punțile față/spate preluate de la M3/M4, brațele de aluminiu ale suspensiilor, diferențialul Active M controlat electronic, frânele din materiale compozite și sistemul de direcție M Servotronic cu două reglaje.
Plusul considerabil adus de facelift se observă la nivelul rafinamentului, esteticii și listei de dotări. Conturul mai angular al farurilor LED, desenul nou al stopurilor LED, planșa de bord redesenată, inserțiile metalice suplimentare din interior și materiale mai rafinate converg într-un look modernizat. Despre evoluția importantă la nivelul sistemelor de conectivitate, infotainment și asistare a condusului puteți citi în articolul dedicat facelift-ului BMW Seria 2 Coupe și Cabriolet.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account