BMW Seria 6 GT sau Audi A6 Allroad?

O randare cu BMW Seria 6 Cross Gran Turismo ne arată cât bine ar putea face pentru mașina asta niște plastic amplasat deasupra roților.

Suntem fani BMW, dar Audi A6 Allroad e o mașină după care întoarcem capul de fiecare dată. Audi A6 arată excelent în versiunea Avant, dar dacă-i adaugi niște aripi mai evazate,  jante mai mari și o gardă la sol puțintel mai mare îl transformi într-un Audi care arată mai bine și merge aproape oriunde.

BMW Seria 5 GT a încercat să atace clasa asta de…nu tocmai break, nu tocmai SUV, însă, părerea noastră, nu a găsit forma corectă. Chiar dacă era ceva mai înalt decât un Seria 5, ceva mai jos decât un X5 și aproape la fel de spațios ca un Seria 7, nu prea îți venea să-l iei în serios. Noul Seria 6 GT va încerca să atace un segment unde BMW Seria 5 GT nici nu a dezamăgit, dar nici nu impresionat, ceea ce va fi destul de greu acum că există și un Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain. Știm că GT-ul nu e neapărat un crossover, dar nu-i așa că o versiune Cross s-ar potrivi de minune acestui model?

Chiar dacă-i o simplă randare, iată cât bine pot face niște bandouri de plastic acestei mașini. Cred că un astfel de model derivat din Seria 6 GT ar avea succes tocmai pentru că ar acoperi o nișă în care BMW este absent, dar și pentru că lumea ar plăti în plus pentru niște masculinitate și versatilitate.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account