BMW Seria 8 Coupe apare în primul teaser oficial

BMW Seria 8 Coupe

Viitorul BMW Seria 8 Coupe apare pentru prima dată într-un teaser oficial venit din partea, iar profilul este unul care nu are cum să nu te impresioneze.

În cadrul Adunării Generale Anuale, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat apariţia unui nou concept car: BMW Seria 8 Coupe. BMW Group va prezenta un studiu de design la ediţia din acest an a Concorso d’Eleganza Villa d’Este, la 26 mai 2017, care va oferi o imagine exclusivă înainte de lansarea BMW Seria 8 Coupé în 2018. Conceptul întruchipează dinamica şi luxul contemporan – esenţa unui coupé BMW modern.

„BMW Seria 8 Coupé va continua tradiţia noastră în ceea ce priveşte coupé-urile sportive de lux şi adaugă un veritabil dream car în portofoliul nostru – o nişă de fascinaţie auto pură”, a declarat Krüger, privind în perspectivă noul model. „Seria 8 Coupé va sublinia statutul nostru de lider al segmentului de lux. Vă pot confirma astăzi că acesta va fi un adevărat coupé sport de lux.”

BMW Seria 8 CoupeDacă până acum am aplecat urcehea la tot felul de zvonuri, unele realiste, altele desprinse din filmele SF, se pare că acum avem confirmarea sigură, că BMW Seria 8 Coupe își va face apariția pe piață în 2018. Adică în doar un an de zile. Ceea ce e destul de clar, este faptul că BMW mizează pe același concept pe care l-a avut și prima generație, adică un coupe de lux, cu valențe sportive. Ținând cont că o motorizare V12 există deja pe noul BMW M760Li xDrive și de faptul că primul Seria 8 Coupe s-a bucurat la rândul lui de un V12, suntem aproape convinși că și în 2018 vom avea o confirmare mult așteptată.

Pe lângă motorizările cu șase-n linie, de 3,0 litri, viitorul BMW Seria 8 Coupe va avea probabil și o motorizare V8, de 4,4 litri, urmând ca vârful de gamă să fie acaparat de o versiunea V12, numită cel mai probabil M860Li. Nu excludem însă nici varianta unei motorizări de tip plug-in hibrid, similară celei care echipează acum BMW 740e. Imediat cum vom avea mai multe detalii, vom reveni cu ele.

Descoperă colecția de lifestyle BMW Motorsport:

colectia bmw motorsport

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account