BMW Seria 1 GT: Imagine prelucrata sau design real?

O imagine destul de interesanta a aparut pe internet recent, o fotografie despre care se spune ca infatiseaza viitorul BMW Seria 1 Gran Turismo, o masina despre care am mai scris in articole anterioare.

BMW Seria 1 Gran Turismo, cunoscut intern sub numele de Compact Activity Tourer, va fi unul din primele modele cu tractiune fata din gama BMW. Din punct de vedere al designului, BMW 1 GT va urmari modelele BMW Seria 5 GT dar si viitorul BMW Seria 3 GT. Liniile de design reprezinta o combinatie intre un hatchback in cinci usi si un model break. Se spune ca spatiul la nivelul picioarelor pe bancheta din spate este comparabil cu cel din BMW Seria 5 sedan.

1 GT va fi cu 5cm mai lung decat modelele in trei si cinci usi, dar va avea partea frontala complet diferita. Pentru a reflecta desinul modelelor Gran Turismo, 1 GT va beneficia de o pozitie destul de inalta la volan, asa cum intalnim si la Seria 5 Gran Turismo.

Se zvoneste ca BMW Seria 1 GT va fi lansat in 2012 si ca utilizeaza o platforma noua, modulara, ce va sta la baza tuturor modelelor viitoarei generatii Seria 1. ‘Coloana vertebrala’ a acestor modele a fost construita special in acest scop, pentru ca fiecare model sa se poata constitui intr-o variatie a structurii de baza, prin simpla deplasare a punctelor de sprijin catre zonele adecvate fiecarui vehicul.

Sursele noastre indica faptul ca in gama de modele Seria 1 vor fi utilizate motoare noi cu trei si patru cilindri, turbo, si anume un motor de 1.3 litri si 136 CP si unul de 1.3 de 177 CP. Versiunea pe benzina denumita N30 va avea capacitati de 1.2 sau 1.5 litri si puteri de pana la 184 CP.

Desi la acest moment este o simpla speculatie, anticipam ca spre sfarsitul acestui an sa vedem deja o versiune concept a lui BMW 1 GT.

[Sursa: GCF ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account