Fotografii cu BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe la Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Iata primele fotografii cu modelul real BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe are la baza platforma lui BMW Seria 7 si este una din vedetele expuse la Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013, un eveniment care aduce laolalta unele din cele mai exclusiviste masini din lume.

In comparatie cu fotografiile oficiale de presa, imaginile surprinse la Villa d’Este demonstreaza prestanta masinii si liniile elegante de design, rezultat al colaborarii intre BMW si Pininfarina. Luminile cu LED-uri din fata si din partea spate subliniaza sportivitatea masinii, iar grilele rinichi proiectate special pentru acest model beneficiaza de designul tipic BMW cu accente Pininfarina.

Interiorul ne aduce aminte de BMW Seria 7, inclusiv prin afisajul de 10.2 toli, afisajul multifunctional, manerul schimbatorului cutiei automate cu opt rapoarte si controlleruul iDrive. Cea mai luxoasa tapiterie din piele si lemnul Kauri vechi de 48.000 ani subliniaza luxul modelului BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.

Toate elementele din lemn sunt „Riva 1920”, realizate manual de experti italieni in lemn, dintr-o singura bucata de lemn Kauri, care straluceste in nuante diverse, in functie de unghiul din care privim, de la auriu deschis la rosu sau maro.

Iata mai jos galeria foto:

[Fotografii: The-Car-Addict.com]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account