BMW Seria 1 Coupe si Cabrio cu facelift – dezvaluite in timpul unei sesiuni foto

Au aparut pe internet primele imagini cu versiunile facelfit ale modelelor BMW Seria 1 Coupe si cabrio. Acestea urmeaza sa fie lansate in ianuarie 2011 la Salonul auto de la Detroit. Modelele au fost reperate in timpul unei sesiuni foto, astfel ca nu sunt acoperite de camuflaj si dezvaluie toate modificarile estetice aplicate.

Masinile sunt un 120d Cabrio in nuanta Vermillion Red si un 135i Coupe in nuanta Alpine White. Ambele masini au lumini cu LED-uri, ‘sprancene’ la faruri si stopuri accentuate cu mici bare de lumina. Aceleasi lumini cu LED-uri le vom vedea si la viitorul BMW Seria 1 M Coupe.

Bara frontala este mai aerodinamica, prizele de aer au o forma noua si sunt pozitionate mai aproape de sol, conferind astfel o infatisare mai agresiva partii frontale. Clientii vor putea alege intre o gama variata de nuante de vopsea la exterior si nuante de trimuri pentru interior.

Versiunile facelift Seria 1, precum si 1M vor fi dezvaluite oficial la mijlocul lunii decembrie.

[Sursae: Autobild ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account