Fotografii cu BMW Seria 1 2012 pe linia de productie de la uzina din Regensburg

BMW a dezvaluit in luna mai a doua generatie a modelului BMW Seria 1 hatchback. Programat pentru a fi lansat pe piata in 2012, BMW Seria 1 F20 se va pozitiona in continuare in segmentul de lux premium entry-level, unde va concura cu modele precum Audi A3 sau Mercedes-Benz Clasa A.

Lansarea va avea loc oficial luna aceasta, si ne asteptam sa apara deja primele rapoarte de drive-test. Ca de obicei in cazul modelelor noi, BMW a publicat fotografii si cu modelul F20 pe linia de productie de la uzina din Regensburg.

Hatchbackul in cinci usi este infatisat in imaginile de mai jos in nuantele Alpine White, Deep Sea Blue si Crimson Red. Nuanta exclusiva Valencia Orange va fi oferita si ea, din toamna. Potrivit surselor noastre, BMW AG este proprietarul vopselei, in timp ce Divizia M are dreptul de a a utiliza nuanta pentru noul BMW Seria 1 M Coupe.

Fotografiile oficiale de pe linia de productie infatiseaza masina in timpul proceselor de vopsire, tinichigerie, asamblarea rotilor, a scaunelor si a usilor.

In curand va vom prezenta o serie de materiale exclusive despre noul BMW Seria 1 2012.

[Sursa: BimmerToday ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account