Zvonuri: Noul BMW M3 va avea motor tri-turbo de 450 CP

Potrivit publicatiei britanice AutoExpress, viitoarea generatie BMW M3 va fi propulsata de un nou motor tri-turbo cu sase cilindri. Se mai zvoneste si ca una din cele trei turbine va fi propulsata de electricitate si ca agregatul va produce 450 CP.

Zvonurile au aparut in urma unei conversatii purtate cu noul sef BMW M, Dr Friedrich Nitschke, dar pana acum nu a fost facuta nicio declaratie oficiala. Dr. Nitschke a mai spus si ca BMW M3 2014 va fi realizat dintr-un mix de otel si plastic ranforsat cu fibra de carbon ultra-usor (CFRP), fapt care va rezolva unele din problemele cu greutatea ale masinilor M.


Nitschke a mai spus ca masina va fi foarte eficienta. “Va exista un focus mai mare pe consumul foarte redus de carburant. Noul M3 va demonstra acest lucru.”

Mai departe, AutoExpress face speculatii legate de un succesor al supercarului BMW M1, care se pare ca e in sfarsit pe masa executivilor BMW. “Avem un trecut fantastic in ce priveste modelul M1. Decizia de a dezvolta o astfel de masina este deschisa discutiilor. Ne-ar placea sa facem o astfel de masina.”

BMW Z4 M? Nu e chiar in planuri, dar din punct de vedere tehnic, nu e greu de realizat. “Nu exista vreo decizie in ce priveste o versiune M a lui Z4”, a adaugat Dr. Nitschke, „dar este ceva ce am putea realiza cu usurinta”

Oare mai este in carti si modelul BMW 1M CSL? Asa s-ar parea…

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account