Comparatie foto: BMW Seria 3 GT vs. BMW Seria 5 GT

BMW a dezvaluit ieri noul model BMW Seria 3 GT. Noul Gran Turismo este construit pe platforma Seria 3 cu ampatament marit si porneste de la designul modelului BMW Seria 5 GT. Avand 4.824 mm lungime, 1.489 mm inaltime, 1.828 mm latime si cu un ampatament de 2.920 mm, noul BMW Seria 3 Gran Turismo este semnificativ mai mare decat versiunile sedan sau touring ale treiarului.

Pe de alta parte, BMW Seria 5 GT masoara 4.998 mm lungime, 1.559 mm inaltime, 1.901 mm latime si are un ampatament de 3.070 mm.

Din punct de vedere al designului, dupa parerea noastra Seria 3 GT are proportii si linii mai atractive. Geamurile fara rame ale celor patru usi, combinate cu linia plafonului, asemanatoare unui coupe, ofera masinii o infatisare mai eleganta decat a „fratelui” sau mai mare. La partea spate portbagajul este accesorizat la unele motorizari cu un eleron, primul de acest fel din gama.

La partea frontala, BMW Seria 3 GT preia designul de la F30, cu liniile farurilor care se prelungesc pana la grila rinichi, impinsa usor inainte. Farurile sunt mai mari la Seria 3 GT fata de sedan. Prizele de aer mai mari confera masinii o infatisare indrazneata si agresiva. Un alt element caracteristic treiarului GT sunt “lamele” din prizele exterioare de aer, de pe bara frontala.

La partea spate se regasesc stopurile clasice in forma de L, cu doua bare cu LED-uri, integrate. Deschiderea mai larga a portbagajului permite accesul mai usor la spatiul de depozitare si inlesneste incarcarea bagajelor mai voluminoase.

Ca si BMW Seria 5 GT, noul Seria 3 Gran Turismo iese in evidenta prin designul interior, proiectat sa asigure conditii de lux si confort atat pentru sofer cat si pentru pasageri.

BMW Seria 3 Gran Turismo a fost proiectat de Page Beermann, designer de exterior si Georg Allmendinger, designer de interior.

Iata comparatia foto si un sondaj in care va invitam sa va exprimati parerea legata de care design arata mai bine, dintre cele doua modele.

[poll id=”32″]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account