Drive-test Car and Driver: BMW Seria 3 Gran Turismo 2014

Poate ca nu este cel mai cuprinzator raport de test publicat vreodata de Car and Driver, dar avem ocazia sa aflam primele impresii ale redactorilor publicatiei americane in legatura cu cel mai nou model BMW Seria 3 Gran Turismo.

Pana acum parerile jurnalistilor au fost impartite, unii au laudat masina, in vreme ce altii au fost mai putin impresionati.

Haideti sa vedem un fragment din analiza lor:

„Recunoastem ca BMW Seria 3 GT arata mai bine decat Seria 5 GT si isi pune bine in valoare dimensiunile. Datorita caroseriei mai mari, in portbagaj pot incapea acum intre 18 si 57 metri cubi de bagaje, mai mult ca la Seria 3 Touring. In spate pasagerii beneficiaza de un spatiu generos la nivelul picioarelor, iar bancheta spate poate fi ajustata in 15 etape. Soferul se bucura de o pozitie usor mai inaltata la volan, atat de indragita de posesorii de SUV si modele crossover, iar elementele de interior sunt la nivelul celor de la Seria 3 actuala.

Desigur ca tot acest spatiu aditional aduce cu el cateva neajunsuri. Centrul de greutate situat mai sus, ampatamentul mai mare si greutatea mai mare cu 136 kg fata de sedan ii „rapesc” din agilitate. Echipat cu suspensia spate a breakului, modelul GT devine o masina mai confortabila si mai usoara. Cu toate acestea, este pregatita pentru „joaca”. Am experimentat subvirare putin mai mare decat la un Seria 3 sedan, dar supravirarea indusa a fost distractiva si amuzanta.

Nu suntem pe deplin multumiti de directia asistata electronic, care ar putea fi mai usoara si mai naturala. Dar nu e mare pierdere renuntarea la directia asistata hidraulic. Cel putin eficienta consumului s-a imbunatatit semnificativ. ”

Cititi analiza completa pe site-ul Car and Driver

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account