Fotografii cu noul BMW Seria 3 Gran Turismo

Iata o serie de fotografii cu noul BMW Seria 3 Gran Turismo, surprinse inainte ca acesta sa debuteze la Salonul auto de la Geneva. Primul set de fotografii a fost realizat in Germania si vi-l prezentam prin amabilitatea blogului-sora BimmerToday. In fotografii putem admira un BMW Seria 3 GT cu pachet Modern Line, vopsit in nuanta Imperial Blue.

Prototipul de teste are elemente cromate mate pe bara fata, grila rinichi si partea spate, si beneficiaza de elementul lateral Air Breather.

La prima vedere se observa evacuarea cu o singura teava, din care deducem ca este o motorizare cu patru cilindri, fie un 318d GT fie un 320i GT.

Al doilea set de fotografii este de la prezentarea oficiala in Spania, acolo unde cei de la Motorpasion au avut ocazia sa testeze mai multe modele. Unele din vehiculelele de test erau echipate cu eleron spate activ. Cu aceasta ocazie putem admira si interiorul unui model M Sport, si putem sa ne facem o idee despre spatiul interior oferit de versiunea de caroserie Gran Turismo.

BMW Seria 3 GT va fi oferit in variantele de echipare Sport Line, Luxury Line sau Modern Line, sau optional cu pachetul M Sport, care va fi disponibil inca din iulie 2013. Debutul la nivel mondial va avea loc pe 5 martie 2013.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account