BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW Seria 3 – Viitorul este în mâinile BMW

BMW Seria 3 2018

Următoarea generație a modelului BMW Seria 3 va fi lansată în 2018. BMW promite o apariție spectaculoasă și specificații tehnice „chiar mai bune” ca ale generației actuale.

Sursele spun că viitorul BMW Seria 3 va fi mai ușor de condus, dar și mai sportiv. Inginerii BMW vor implementa amortizoare reglabile, bare anti-ruliu comutabile, direcție activă și un sistem de vectorizare al cuplului care comunică cu sistemul ABS și sistemul de control al stabilității mașinii. Toate acestea au ca scop transformarea Seriei 3 într-o unitate mai dinamică și mai sigură. De asemenea, viitorul BMW Seria 3 va dispune și de frâne mai puternice, suspensie adaptivă, tracțiune integrală cu o distribuție a cuplului mai rapidă și jante din fibră de carbon.

BMW Seria 3 2018

Designul final al mașinii încă nu a fost ales de către reprezentanții BMW, dar sursele spun că apariția va fi oricum uluitoare. Silueta va fi mai impunătoare, cu lini tăioase, unghiuri ascuțite și o „atitudine” agresivă. Interiorul va fi înțesat de tehnologie. BMW plănuiește să implementeze pe toate viitoarele modele un ecran tactil, care permite șoferului să controleze funcțiile mașinii prin gesturi, atingeri și comenzi vocale. Și pentru a restrânge competitivitatea cu celelalte mărci premium, se va investi în materiale mai bune și detalii de calitate superioară – cum ar fi covoare, tapițerii, inserții de bord etc.

Când vine vorba de motorizări, BMW va continua să își extindă și să își îmbunătățească gama de motoare deja existentă, iar BMW Seria 3 va beneficia din plin de aceste upgrade-uri. Modelele diviziei M – M3 și M4, vor adopta turbocompresoare electronice și injecție cu apă pentru a împinge puterea motorului undeva în jurul a 500 CP. Variantele hybrid, de tip plug-in, nu vor lipsi nici ele din oferta BMW.

Varianta BMW Seria 3 Sedan va fi prima lansată, urmată îndeaproape de varianta Touring. BMW Seria 3 GT va ajunge la doi ani distanță după primele două, în 2020, împreună cu noul BMW Seria 4 (Coupe, Cabrio și Gran Coupe).

Sursă foto: Automobile Magazine

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account