Drifturi în pădurea vrăjitoarelor

Drift Allstars este cea mai spectaculoasă competiție de drift din lume. Cu peste 40 de echipe din 16 țări diferite, Drift Allstars pare a fi un fel de campionat mondial de drifturi, iar mașinile prezente în campionat sunt majoritatea BMW-uri din altă lume.

În Letonia driftul a luat amploarea pe care o merită. Lumea de rând e foarte prietenoasă cu mașinile care merg de-a latul prin țărișoara lor, la fel și autoritățile. Probabil de aceea etapa de la Riga, ținută pe circuitul Bikernieki, este atât de populară printre fani, dar și printre piloți.

Drift Allstars (2)

Circuitul Bikernieki este un șarpe de asfalt care străbate o pădure, zic ei bântuită, iar fumul anvelopelor care se ridică ca o ceață printre copaci alimentează și mai mult atmosfera stranie și superstițioasă a locului. Dar cu siguranță este un paradis pentru fotografii care caută cadre spectaculoase, pentru că locația este perfectă pentru așa ceva. Mai jos aveți un clip care descrie cel mai bine ce se întâmplă acolo. Plus că sunt niște BMW-uri pe aici care fac adevărate vrăji în mijlocul virajelor.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account