BMW Seria 1 Sedan – Mic și rău

Seria 1 Sedan

Autobild nu stă degeaba și publică tot felul de randări ale viitoarelor modele BMW. Nu a scăpat nici BMW Seria 1 Sedan din mâinile graficianului lor obsedat de Photoshop, dar foarte talentat de altfel. Sedanul este „programat” să intre în lineup-ul BMW începând cu anul 2017 și va rivaliza puternic faimoasele modele Audi A3 Sedan și Mercedes-Benz CLA, care au prins foarte bine la public.

Zvonurile spun că viitorul BMW Seria 1 Sedan va veni atât cu tracțiune față (la fel ca BMW Seria 2 Active Tourer), cât și cu tracțiune integrală xDrive. Acum, nu înțelegem de ce ar pune bavarezii tracțiunea față pe acest model, dar sperăm să se răzgândească. Motorizările vor fi, probabil, cele pe care le regăsim acum pe Seria 1 și pe Seria 2 sau derivate ale acestora, iar transmisiile disponibile vor avea 6 viteze – pentru cea manuală, respectiv 8 viteze – pentru Steptronic.

Seria 1 Sedan

Designul este asemănător cu cel al facelift-ului Seriei 1, cel puțin în partea frontală, unde observăm implementarea noului limbaj de design BMW. Farurile sunt mai alungite, mai înguste și sunt conectate cu grila, fantele de aer sunt mai mari, iar bara complet restilizată pentru a conferi un aspect ușor sportiv. Pragurile și liniile de design laterale păstrează o tentă agresivă, iar partea din spate a mașinii reprezintă mai multe elemente complet noi, cum ar fi stopurile, care seamănă cu cele de pe Seria 2, dar sunt mai înguste și mai alungite, și forma portbagajului mai ascuțită și mai dreptunghiulară decât cea a altor modele BMW.

Mai sunt și alte zvonuri, care spun că BMW Seria 1 Sedan va fi destinat pieței auto din China. Ar fi păcat…

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account