Fotografii spion: BMW Seria 3 Cabrio Facelift

BMW continua testarea viitorului Seria 3 cabrio cu facelift, iar cei de la Worldcarfans reusesc sa il surprinda din nou. In ciuda a mai multor rapoarte de pe web, nu exista nici o confirmare oficiala ca vom putea vedea varianta facelift luna aceasta la Frankfurt si, din cate stim, data de lansare ramane stabilita pentru primavara viitoare.

La fel ca E92 facelift, modelul cabrio va primi faruri si stopuri modificate, impreuna cu barile de protectie fata/spate reproiectate. Privind mai atent la stopuri, se pare ca noile becuri LED inlocuiesc modelul actual cu banda alba.

Oglinzi mari pot fi vazute pe acest model de test si nu exista nici o indoiala ca modelul final de productie sa aiba aceasta trasatura. Chiar daca nu suntem mari fani a acestor oglinzi laterale sau cele de pe Sedan 335d, noile reglementari pietonale europene obliga toti producatorii de autoturisme sa adopte un stil nou.

3-series-lci-01-655x445

Multi fani BMW si proprietari sunt in asteptarea a posibilelor noi motoare, de la diesel ultra-eficient de 2.0 litri cu o rata a consumului de carburant de 4,1l/100km pana la motorulul N55 de 3.0 litri.


Suntem increzatori ca BMW lucreaza la ceva pentru noi si asteptam cu nerabdare dezvelirea oficiala.

[Sursa: Worldcarfans]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account