Poze spion: BMW Seria 3 2013 Sport Line

Odata cu lansarea noului BMW Seria 1 2012, BMW a lansat si doua game separate care diferentiaza modelele din aceeasi familie. Gamele Sport si Urban vizeaza categorii demografice diferite si permit constructorului bavarez sa impacheteze cele mai cerute optiuni intr-o singura oferta, care scade costurile de ansamblu si reduce timpii de livrare.

Potrivit surselor noastre, si BMW Seria 3 2013 va urma aceasta cale, BMW intentionand sa ofere doua sau trei game diferite. Una din ele, Sport, va viza clientii care cauta mai multa sportivitate la vehiculul lor. Cele mai recente poze spion vin de la Palbay si confirma aceste zvonuri.

Langa Spartanburg a fost reperat un prototip F30, iar vestea cea mare este ca masina are discuri de frana cu etriere cu patru pistoane, ceea ce inseamna ca e vorba de o versiune mai sportiva a noului treiar. Deasemenea, prototipul vine incaltat cu un set de roti noi pe care nu le-am mai intalnit pana acum.

Un oficial BMW a confirmat in exclusivitate pentru BMWBLOG ca evenimentul de dezvaluire a noului BMW Seria 3 2013 va avea loc in octombrie.

Mai mult, noul Seria 3 F30 va beneficia de un nou si foarte interesant element de design: spatiul dintre grila rinichi si faruri a fost eliminat, creandu-se acum o sinergie intre colturile farurilor si partea laterala a grilei.

Dupa parerea noastra, designul noului Seria 3 F30 este unul „safe”, reprezentand o usoara evolutie a versiunii actuale, si cu elemente preluate de la fratele mai mare, BMW Seria 5.

[Credit foto: Palbay]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account