Gerovital
Gerovital
Gerovital

Premiera mondiala: Noul BMW Seria 3 Touring 2012

• Mai mult spaţiu pentru pasageri şi bagaje: spaţiul de stocare de 495 de litri stabileşte standardele în acest segment.

• Rabatarea banchetei spate (în dotare standard) în raport 40:20:40; luneta se deschide independent de hayonul automat (standard); reţea de partajare şi husă pentru portbagaj. Aceasta din urmă poate fi stocată în compartimentul de sub podea.

• Modern Line, Luxury Line, Sport Line şi pachetul M Sport, precum şi o selecţie exclusivă de sisteme de asistare, inclusiv Head-Up Display full color.

• Motoare puternice şi eficiente cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, funcţie Auto Start-Stop şi mod ECO PRO, transmisie automată cu opt trepte disponibile pe toate modelele.

• Suspensie sport cu confort sporit al călătoriei, servodirecţie electrică, opţiuni M Sport.

Noua ediţie a modelului BMW Seria 3 Touring îşi pune amprenta asupra segmentului breakurilor sportive premium prin caracteristici emblematice BMW – dinamică şi eficienţă. Interiorul spaţios al noului automobil este conceput pentru a se adapta la toate provocările pe care le ridică stilul de viaţă activ şi modern al clienţilor. În acest rol, noul BMW Seria 3 Touring convinge atât prin modul sportiv, elegant şi dinamic cu care parcurge distanţele, cât şi prin faptul că este un automobil confortabil şi spaţios pentru preocupări sportive şi de timp liber.

BMW Seria 3 Touring este aşteptat să debuteze în România în luna septembrie. Preţul de pornire va fi de 25450 Euro fără TVA pentru versiunea BMW 316i.

Linia uşor înclinată a acoperişului, geamurile laterale ce se prelungesc mult spre înapoi şi spatele puternic se combină într-o siluetă prelungită pentru a crea caracterul distinctiv al versiunii Touring şi pentru a evidenţia, încă de la prima apariţie, potenţialul noii variante BMW Seria 3.

Calităţi de lider: mai mult spaţiu pentru bagaje şi detalii ingenioase.

Cu un plus de 97 de milimetri la lungimea totală a automobilului şi de 50 de milimetri la ampatament, noul BMW Seria 3 Touring oferă mai mult spaţiu pentru pasageri şi pentru bagaje. În plus, acest spaţiu poate fi adaptat pentru o varietate de utilizări, ceea ce permite noului model să facă faţă cu brio unei game vaste de activităţi. Mărirea capacităţii cu 35 de litri (la un total de 495 de litri) înseamnă că portbagajul poate oferi cel mai mare spaţiu din segment. Concepute pentru a îndeplini nevoile cotidiene, echipamentele standard evidenţiază abilitatea noului BMW Seria 3 Touring de a se adapta oricărei situaţii: banchetă rabatabilă în raport 40:20:40, hayon automat cu deschidere separată a lunetei, reţea de partajare a portbagajului şi husă a portbagajului care se poate îndepărta şi stoca într-un compartiment din podea.

Opţiunile personalizate precum sistemul adaptiv de fixare cu elemente plug-in variabile pentru podeaua portbagajului, funcţia de deschidere hands-free a hayonului – parte a opţiunii Acces confort – şi cârligul de tracţiune pivotant electric îmbunătăţesc şi mai mult confortul pe distanţe lungi şi uşurează transportul diferitelor echipamente.

Alături de plusul de utilitate şi versatilitate, noul BMW Seria 3 Touring beneficiază şi de un confort îmbunătăţit al călătoriei, de disponibilitatea noilor linii de design Sport Line, Luxury Line şi Modern Line, precum şi de concepte de materiale şi culori familiare de la recent lansatul BMW Seria 3 Sedan. Disponibil de la lansare va fi şi pachetul opţional M Sport.

Gama debutează cu BMW 328i, 330d şi 320d Touring.

Agilitatea şi performanţele dinamice se află printre alte calităţi prin care se remarcă noul BMW Seria 3 Touring. Clienţii pot alege încă de la lansare unul din cele trei motoare rafinate, economice şi puternice, toate echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo. Alături de noul motor pe benzină, cu patru cilindri, ce dezvoltă 180 kW/245 CP şi de versiunea revizuită a propulsorului diesel de 2,0 litri care oferă 135 kW/184 CP, gama include şi un motor diesel optimizat, cu şase cilindri dispuşi în linie, care produce 190 kW/ 258 CP şi combină dinamica sportivă cu un nivel redus semnificativ al consumului de combustibil şi al emisiilor. Toate motoarele îndeplinesc prevederile standardului de emisii EU5, în timp ce motorizarea diesel a modelului 320d poate fi optimizată suplimentar pentru a respecta specificaţia EU6. În acelaşi timp, opţiunea Driving Experience Control cu mod ECO PRO deschide oportunitatea unor economii suplimentare de combustibil pentru toate variantele de motoare.

Până la data lansări, gama de monitorizări va fi extinsă cu o serie de propulsoare benzină şi diesel împrumutate din portofoliul BMW Seria 3 Sedan.

O transmisie manuală cu şase trepte transferă puterea către puntea spate la motorizările cu patru cilindri. De asemenea, BMW oferă opţional şi o inovatoare transmisie automată cu opt trepte, disponibilă standard la motorul diesel cu şase cilindri dispuşi în linie. O altă opţiune este cutia de viteze automată cu opt rapoarte cu clapete de schimbare a vitezelor dispuse pe volan. Ambele variante de transmisie sunt completate de funcţia Auto Start-Stop de reducere a consumului.

Tehnologia avansată a şasiului, care dispune de numeroase componente din aliaj uşor şi de un nou reglaj, Electric Power Steering (servodirecţia asistată electrică) deosebit de precisă şi lipsită de influenţele direcţiei, masa totală mai mică cu până la 40 de kilograme şi distribuţia echilibrată a maselor între punţi stau la baza conceptului dinamic al automobilului. Sistemele electronice de control îmbunătăţesc potenţialul dinamic al noului BMW Seria 3 Touring şi contribuie la asigurarea combinaţiei perfecte dintre calităţile sportive şi confortul călătoriei. Opţional, noul Touring poate fi comandat cu suspensie M Sport sau cu versiunea Adaptive M Sport.

BMW EfficientDynamics.

În plus faţă de spiritul practic de invidiat şi de dinamica sportivă, consumul remarcabil de redus al noului BMW Seria 3 Touring contribuie la maximizarea plăcerii condusului. Importantă este strategia de dezvoltare BMW EfficientDynamics, a cărei influenţă se poate observa aproape pretutindeni la noul model. Pe lângă motoarele pe benzină şi diesel foarte eficiente, conceptul inteligent de construcţie uşoară, aerodinamica optimizată şi alte măsuri precum funcţia Auto Start-Stop, Brake Energy Regeneration (generarea energiei la frânare), indicatorul treptei de viteze recomandate şi controlul inteligent al componentelor auxiliare permit ca puternicul BMW Seria 3 Touring să poată atinge un nivel impresionant de scăzut al consumului de combustibil şi al emisiilor. Potenţialul unei reduceri suplimentare a consumului este asigurat şi de funcţia Driving Experience Control cu mod ECO PRO.

BMW ConnectedDrive.

Numeroase sisteme de asistare a conducătorului şi soluţii de mobilitate, oferite standard sau ca opţiune în cadrul programului BMW ConnectedDrive, permit noului BMW Seria 3 Touring să stabilească standardele în acest segment în ceea ce priveşte siguranţa, confortul şi infotainmentul. Un punct de atracţie al gamei este cea mai recentă generaţie de Head-Up Display full color, care proiectează principalele informaţii pe parbriz la înaltă rezoluţie. Alături de varietatea de sisteme de asistare pentru sporirea confortului şi siguranţei se regăseşte şi tehnologia foarte eficientă a interfeţei, care permite utilizarea amplă a telefoanelor mobile externe.

La fel ca toate modelele mărcii, BMW Seria 3 Touring oferă cel mai complex pachet de aplicaţii cu conectare la internet disponibile în România. Opţiunea Apps şi aplicaţia gratuită BMW Connected furnizează calea de acces spre servicii precum reţele sociale, web radio şi funcţia de calendar iPhone. În premieră în Europa este disponibilă şi o aplicaţie 3rd party, sistemul webradio Aupeo, ceea ce deschide drumul pentru o serie nouă de aplicaţii în automobil. Cu portalul BMW Live utilizatorii au acces la o serie de funcţii precum Google Street View sau Google Local Search.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account