DarwinPRO Aerodynamics îi oferă lui BMW Seria 3 o transformare în stil Hulk

Tunerul DarwinPRO Aerodynamics vorbește pe limba celor care nu au inhibiții stilistice și oferă un catalog amplu de accesorii și elemente care evidențiază latura sportivă a sedanului BMW Seria 3.

Elementele de caroserie dedicate actualei generații BMW Seria 3 sunt extravagante, însă compun o temă stilistică foarte bine coordonată. Rezultatul este o identitate unitară, impresionantă, care s-ar potrivi de minune în seria de filme Fast and Furious. Este de apreciat și alegerea modelului de jante, precum și nuanța de verde asortată cu elementele din carbon.

Pachetul de elementele de caroserie pentru Seria 3 este propus la un preț total de 5.800 de dolari. Body kit-ul este compus din elemente făcute din fibră de carbon precum capota cu fante de aer de dimensiuni mari, extensie pentru spoilerul frontal, praguri laterale, difuzor pentru spoilerul din spate cu lumini LED, eleron pentru portbagaj și eleron la nivelul plafonului.
Capota din fibră de carbon costă 1.350 de dolari dacă este cumpărată separat. Iar difuzorul din spate are un preț de 2.250 de dolari.
Vă invităm să aflați toate prețurile și detaliile accesând site-ul oficial DarwinPRO Aerodynamics.

Sursa pozelor și informațiilor: DarwinPRO Aerodynamics

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account