Primul videoclip cu BMW Seria 3 F30 2012

Primele fotografii spion ale noii generatii BMW Seria 3 au aparut acum cateva saptamani. Cu trei ani inainte de lansare, mai multe variante experimentale au inceput lungul proces de testare.
Prototipurile vazute pe strazi sunt foarte camuflate astfel ca liniile de design nu pot fi intuite. Fotografiile ne dezvaluie doar proportii similare cu ale modelului actual si un ampatament usor marit.
Surse apropiate de BMW mentioneaza ca proportiile vor ramane aceleasi ca la un model Seria 3 tipic, aceasta insemnand proportii patratoase, consola spate scurta si roti amplasate mai aproape de colturi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xGqybEL2FcA[/youtube]
Dupa cum puteti vedea in videoclipul de mai sus, spatele masinii are infatisarea clasica BMW cu stopurile clasice in forma de L. Partea frontala a masinii a primit o grila mai lata dar nu prea mare, mai mica decat a cinciarului F10, cu faruri inconjurand armonios grila. Designul in relief de sub faruri e mai putin evident decat cel prezent la Z4. Sub fiecare far este un semicerc care permite o deschidere in forma de V unde este plasata grila-rinichi.

Seria 3 face parte din noua strategie BMW in cadrul careia “premium” se defineste in termeni de compatibilitate cu mediul. De la BMW Seria 3 2012 se asteapta sa ofere o aerodinamica impresionanta.

Ca si urmatoarea Seria 1, noul treiar va beneficia de noua platforma modulara, din nou permitand BMW sa desprinda modele suplimentare, realizand economii de costuri si permitand o productie foarte eficienta.
Unele din elementele de design vazute pe modelele experimentale, precum si barele de protectie fata si spate vor fi cel mai probabil inlocuite mai tarziu in cadrul procesului de testare. Ce ne surprinde cel mai mult in prezent este perioada mai lunga de testare pe care BMW o foloseste la acest moment, caci pana acum modelele anterioare erau vazute pe strazi cu abia unul sau doi ani inainte de prezentarea oficiala.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account