Wallpapers: BMW Seria 3 2011 Coupe – Facelift

bmw_seria 3_coupe

La scurt timp dupa fotografiile oficiale publicate sambata, au aparut deja pe internet wallpapers cu BMW Seria 3 Coupe.

Inainte de a admira imaginile, sa re-enumeram rapid cateva din modificarile vizibile la acest facelift: partea frontala inferioara prezinta acum aripioare pe spoiler, dar mai mult decat atat, suprafata actuala depaseste usor designul, si permite si splittere mai mari la fiecare capat al partii frontale.

In ce priveste blocul optic fata, inelele de lumina “angel eyes” sunt acum LED-uri stralucitoare. Si stopurile sunt modificate, au LED-uri si alta finisare. BMW a adaugat forma de “L” pentru a crea stopuri noi, aproape asemanatoare cu ale modelului E46. In partea din spate, incadrand tevile de evacuare, avem un spoiler nou cu o linie orizontala expresiva, care pune in evidenta spatele.

Inca un detaliu de exterior care iese in evidenta: oglinzile laterale, mai mari decat la modelul pre-facelift.

Noile functionalitati si caracteristici sunt interesante pentru toti cei care iubesc Seria 3, dar ce e cu adevarat nou este motorul N55 cu sase cilindri in linie, care a aparut mai intai pe Seria 5 GT. Propulsorul are o singura turbina cu tehnologie twin-scroll, injectie directa si tehnologie Valvetronic cu admisie variabila, si in plus este in intregime din aluminiu. Puterea livrata este de 300 CP, cuplul maxim de 407 Nm; zona rosie incepe de la 7000 rpm.

Noul BMW Seria 3 Coupe va fi pus in vanzare in Europa in martie, iar pe piata nord-americana imediat dupa.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account