Comparatie foto: E92 Coupe facelift vs. versiunea pre-facelift

Odata cu fiecare lansare de model nou sau restilizat soseste o noua comparatie foto. Subiectul saptamanii e legat de versiunile facelift ale BMW Seria 3 Coupe si Cabrio ce au fost dezvaluite ieri si ce vor fi puse in vanzare in aceasta primavara.

Analizand fotografiile si informatiile publicate, parerea unanima este aceea ca BMW cauta sa alinieze unele din modelele sale la limbajul de design actual, astfel ca detalii precum farurile “angel eyes” incep sa devina standard in cadrul gamei. Stopurile cu LED-uri devin si ele standard la BMW, iar noul facelift Seria 3 vine sa sublinieze acest fapt.

Colegii de la BMWBlog.com au subliniat cateva din modificarile aduse versiunii facelift, atat in mod vizual cat si in scris.

e92-lci-vs-pre-lci-02

Exterior:

In ce priveste exteriorul masinii, BMW a reusit – la fel ca si in cazul modelului anterior faceliftului – sa faca E92 sa arate in continuare cu mult mai scump decat este in mod real. Versiunea facelift E92 demonstreaza in continuare un echilibru puternic intre prestigiu si performanta doar prin simpla infatisare.

e92-lci-vs-pre-lci-07

In plus, atat la partea frontala cat si la partea spate, chiar daca modificarile par minime, dovezile trebuie cautate in detalii. Farurile modelului Seria 3 Coupe au crescut usor in dimensiune si au acum contururi un pic ingrosate. Este prezenta si o “spranceana” subtire la partea superioara a fiecarui bloc optic fata, luminata cu LED-uri – element de design preluat de la E90 LCI, Seria 7 F01 si Seria 5 F10.

Coborand sub nivelul farurilor, observam ca spoilerul reprezinta cea mai modificata componenta a modelului E92 LCI: astfel, acesta si-a pierdut traversele care prelungeau linia nasului. In locul lor, cei de la BMW au daugat o taietura subtire de-a lungul centrului grilei inferioare, care e intrerupta doar de suprafata de sub grila rinichi dubla, mai mare. In ansamblu, infatisarea versiunii facelift E92 arata acum mai in concordanta cu restul gamei de automobile BMW, acum mai moderne.

e92-lci-vs-pre-lci-03

Deplasandu-ne spre spatele masinii, observam partea inferioara a spoilerului spate care primeste o cuta mai mare si mai hotarata de-a lungul barei spate, chiar deasupra evacuarii. Si stopurile in forma de L au fost usor modificate, primind un capac mai opac peste LED-uri, comparativ cu versiunea pre-facelift.

Mai mult, forma lampii spate cu LED-uri are acum doua seturi de LED-uri pentru a oferi o vizibilitate mai buna pe timpul noptii, conferindu-i in acelasi timp un aspect BMW distinctiv. Prin comparatie, E92 LCI arata acum mult mai stralucitor si mai bine conturat decat predecesorul sau.

e92-lci-vs-pre-lci-04

Si partea laterala a suferit usoare modificari, versiunea facelift prezentand console mai lungi si modificari usoare ale pragurilor laterale, conferind modelului un aspect general mai agresiv, masculin.

De notat ca efortul de design ce a avut ca rezultat versiunea facelift E92 LCI a fost sustinut de o echipa condusa de talentata Juliane Blasi, designerul de exterior ce a modernizat roadsterul Z4.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account