Programul BMW Individual pentru noile BMW Seria 4 Coupe si Cabrio

BMW a publicat pe Facebook primele fotografii cu programul BMW Individual pentru BMW Seria 4 Coupe F32 si Cabrio F33. Deocamdata nu cunoastem detalii, dar avem cel putin cateva imagini cu ce pregateste BMW pentru gama de echipamente BMW Individual.

De exemplu in interiorul habitaclului putem vedea trimurile din piele Merino in nuanta Opal White, care realizeaza un constrast frumos cu culoarea neagra a tabloului de bord. Culorile contrastante subliniaza ambianta high-quality din versiunile coupe si cabrio.

BMW-Seria-4-Cabrio-Individual-F33

Nuanta de exterior a decapotabilei este aceeasi cu cea de pe BMW X5 Individual, si anume Pyrite Brown Metallic, combinata in acest caz cu jantele BMW Individual cu spite in forma de V, model 626 I, de 19 toli.

BMW-Seria-4-Cabrio-Individual-F33-5

BMW Seria 4 Coupe din fotografii este vopsit in nuanta Citrine Black Metallic si este echipat tot cu jante model 626 I de 19 toli. La interior regasim tapiteria din piele Merino in combinatie aurie-maronie, cu trimuri din lemn, si care ne aduce aminte de BMW Concept Seria 4.

[Sursa: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account