Galerie foto: BMW Seria 6 cabrio la uzina de la Dingolfing

Noul BMW Seria 6 cabrio F12 este produs la uzina de la Dingolfing, cea mai mare uzina BMW din lume, alaturi de modelele BMW Seria 7 si Seria 5. Dat fiind ca toate aceste trei modele sunt produse in acelasi loc, se inregistreaza importante economii de costuri si o eficienta sporita a productiei.

Pregatirea productiei modelului Seria 6 a inceput cu un an inainte ca prima masina sa iasa de pe linia de productie. Aceasta facilitate include linia de asamblare specifica noului model, dar si procesele de asamblare si ajustare a plafonului soft-top sau a sistemului de protectie ce intra in componenta acestuia.

La crearea noului sesar este utilizata o tehnologie unica de presare. Foile de otel galvanizate sunt mai intai modelate la rece si apoi incalzite la peste 900 grade Celsius. Imediat dupa, ele sunt racite intr-o presa cu sistem de racire integrat, unde temperatura apei este de cca 70 grade Celsius, realizandu-se astfel calirea materialelor. Aceasta metoda conduce la cresterea rezistentei foliilor de pana la patru ori fata de otelul normal.

Primele modele BMW Seria 6 cabrio vor fi livrate clientilor in primul trimestru al anului 2011.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account